Επίσκεψη στο γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κος Στέργιος Παπαϊωάννου όπου συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα κο Πάτροκλο Γεωργιάδη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκε η στέγαση της ομάδας πυροπροστασίας του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

Επίσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδηλώσεων στα σχολεία του Πηλίου σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία, για την ενημέρωση των μαθητών για τον εθελοντισμό, την πυροπροστασία και την πυρασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στα σχολεία, θα δοθεί ενημερωτικό υλικό και θα προσφερθεί πρωινό στους μαθητές από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Επίσης, συζητήθηκε με τη διευθύντρια της διεύθυνσης διεθνών σχέσεων, εθελοντισμού και εκπαίδευσης κα Όλγα Κακαλιάγκου η συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας του Ινστιτούτου σε προγράμματα εκπαίδευσης στο εξωτερικό.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, δήλωσε ότι παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, βοηθάμε στην αντιμετώπιση της πυροπροστασίας και της ενημέρωσης των πολιτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει