Επιστολή της ΟΕΒΕΜ σχετικά με τη χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό και την ζωνοποίηση του δικτύου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

ΠΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΚΩΝ/ΝΟ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κα. ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΔΩΡΟΘΕΑ
ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
ΜΜΕ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με τη παρούσα επιστολή μας και ύστερα από έγγραφο που λάβαμε από το Δήμο Βόλου τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και με αριθμό πρωτοκόλλου 4011 θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το μείζον θέμα που έχει προκύψει για την περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα ενώ εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, μέσω του ΕΣΠΑ, του μείζονος σημασίας έργου για τον εκσυγχρονισμό και την ζωνοποίηση του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Νέα Ιωνία, η αρμόδια διαχειριστική αρχή θεώρησε ότι η δαπάνη για τον τηλε-έλεγχο της λειτουργίας του έργου απαραίτητο για να καταστεί αυτό αποδοτικό και αποτελεσματικό, είναι μη επιλέξιμη και την απέρριψε. Ο Δήμος Βόλου κατέθεσε ένσταση ως εκ του νόμου έχει δικαίωμα.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας προκειμένου να έχουμε μια σφαιρική εικόνα του λόγου για τον οποίον η δαπάνη αυτή είναι μη επιλέξιμη και απορριπτέα.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και ιδιαίτερα ο Νομός Μαγνησίας κάθε χρηματική ροή από Ευρωπαϊκά Προγράμματα πρέπει να διεκδικείται και να αξιοποιείται προς όφελος των πολιτών και της πόλης μας.

Αναμένουμε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απάντησή σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει