Ημερίδα ενημέρωσης για το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)» από την ΟΕΒΕΜ

“Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας πήρε την πρωτοβουλία και θα πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης των μελών της σχετικά με το «Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)»”, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Καλούνται όλοι οι επαγγελματίες – μέλη της Ομοσπονδίας την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ, στην οδό Παύλου Μελά 43 – 45, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτή, καθώς το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων αποτελεί υποχρέωση των περισσότερων οικονομικών επιχειρήσεων.

Επειδή οι καταληκτικές ημερομηνίες είναι πολύ κοντά στο να εκπνεύσουν, η Ομοσπονδία απέστειλε επιστολή στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ζητώντας παράταση για την εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων.

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο συνεργάτης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας ο κ. Φλιτρής Ιωάννης, ο οποίος θα αναλύσει το κομμάτι της εγγραφής αλλά και της έκθεσης που απαιτείται στη συνέχεια.

O Πρόεδρος
Πλαστάρας Τρύφων

Η Γεν. Γραμματέας
Καναβίτσα Δωροθέα“.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει