Η Α.Ν.Ε.Σ. φέρνει τις B. Σποράδες πιο κοντά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τις 17 Ιούνιου, μέσω Γλύφας, με το πλοίο Σύμη 2

Η Α.Ν.Ε.Σ. με το Ε/Γ Ο/Γ Πρωτεύς τόσο από το Βόλο όσο και από το Μαντούδι Ευβοίας δίνει δυναμικά το παρόν με νέα δρομολόγια, φέρνοντας τις Σποράδες πιο κοντά.

Από το Λιμάνι του Βόλου με καθημερινές αναχωρήσεις εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό αλλά και τους επαγγελματίες με την οικονομικότερη μετάβαση προς τα τρία πανέμορφα και καταπράσινα νησιά.

Από το Κυμάσι, που είναι το λιμάνι του Μαντουδίου, σε 1 ώρα και 30 λεπτά μπορεί κάθε επισκέπτης να βρίσκεται σε όποιο νησί των Σποράδων επιλέξει. Από την Αθήνα προς το λιμάνι του Μαντουδίου και αντίστροφα υπάρχει σε ανταπόκριση λεωφορείο, που εξυπηρετεί με υψηλά στάνταρ την χερσαία μεταφορά του επιβατικού κοινού.

index.jpg

Η Α.Ν.Ε.Σ. με τον Πρωτέα, το πλοίο που διανύει τον τέταρτο χρόνο ταξιδίων στις θάλασσες των Σποράδων, έχει καταφέρει να δώσει πλέον το μήνυμα ότι ο τουρισμός στα νησιά της Μαγνησίας απαιτεί ποιοτική, γρήγορη και φθηνή μετάβαση προς αυτά.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ακόμη και όταν βάσει προγράμματος δεν προσεγγίζει ο Πρωτέας το λιμάνι της Σκοπέλου αλλά το λιμάνι της Γλώσσας, η Α.Ν.Ε.Σ. με δικό της λεωφορείο σας μεταφέρει οδικώς δωρεάν από τη Γλώσσα στη χώρα της Σκοπέλου σε άμεση ανταπόκριση.

Μέσα από λόγια κατοίκων της “μακρινής” Αλοννήσου, της Σκοπέλου και της Σκιάθου διαπιστώνεται καθημερινά η πολύτιμη προσφορά του Πρωτέα, του δικού μας καραβιού!

519156.jpg

Από τις 17 Ιουνίου η Α.Ν.Ε.Σ από το Λιμάνι της Γλύφας με το πλοίο της Σύμη 2 επιχειρεί ακόμη μια καινοτομία μετάβασης προς τις Σποράδες, προσφέροντας δύο δρομολόγια ημερησίως. Τα δρομολόγια υποστηρίζονται από πολυτελή λεωφορεία μεταφοράς επιβατών από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη, πάντα με χαμηλό κόστος για την άμεση μετάβαση προς το λιμάνι της Γλύφας και αντίστροφα.

index1.jpg

Ηλεκτρονικά, κάθε επιβάτης μπορεί να εκδόσει τόσο το εισιτήριο των Πλοίων όσο και των Λεωφορείων στην διεύθυνση www.anes.gr.

Μετά από όλα αυτά τα συμπεράσματα δικά σας…!

index3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει