Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League, 2-1 τη Φιορεντίνα!

[ad_1]

Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 σκορ της Φιορεντίνα στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Eden Arena» της Πράγας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «σφυριών» ήταν ο Μπόουεν, ο οποίος σκόραρε στο 90ο λεπτό χαρίζοντας το τρόπαιο στην αγγλική ομάδα.

Στο 33ο λεπτό οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ πέταξαν πλαστικά ποτήρια προς τον Μπιράγκι τη στιγμή που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ για την Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να ματώσει στο κεφάλι.

Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενραχμά στο 62ο λεπτό, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Μπιράγκι, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα οι «βιόλα» ισοφάρισαν με τον Μποναβεντούρα.

 

 

Στο 90ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πακετά ο Μπόουεν έγινε κάτοχος της μπάλας και με άψογο πλασέ νίκησε τον Τερατσάνο, κάνοντας το 2-0 για το συγκρότημα του Μόγιες.

Φιορεντίνα-Γουέστ Χαμ 1-2

Γκολ: 62′ πεν. Μπενραχμά (Γουέστ Χαμ), 67′ Μποναβεντούρα (Φιορεντίνα), 90′ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ)

Κίτρινες: Μπενραχμά (Γουέστ Χαμ), Αγκέρ (Γουέστ Χαμ), Μαντράγκορα (Φιορεντίνα), Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Άμραμπατ (Φιορεντίνα)

Κόκκινες: 

Δοκάρια:

Φιορεντίνα (Βιτσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσάνο – Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Λούκα Ρανιέρι (84′ Ιγκόρ), Μπιράγκι – Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Μαντράγκορα (90+3′ Μπαράκ) – Γκονζάλες, Γιόβιτς, Κουαμέ (62′ Σαπονάρα).

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αρεολά – Τσούφαλ, Ζουμά (62′ Κερέρ), Αγκέρ, Έμερσον – Σούτζεκ, Ράις, Πακετά – Μπόουεν, Αντόνιο (90+4′ Ογκμπόνα), Μπενραχμά (76′ Φορνάλς)

 

 

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει