Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζ. Μακρή, στο Μουσικό Σχολείο

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του Μουσικού σχολείου είχε χθες η κα Ζέττα Μακρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής , η κα Μακρή ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μουσικό σχολείο και θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του. Συμφώνησε με τους γονείς ότι είναι παράλογο το Μουσικό σχολείο να μην έχει ενταχθεί στην προκήρυξη για μετακίνηση των μαθητών, από τη στιγμή μάλιστα που η δημοτική αρχή γνώριζε ότι μέχρι τώρα αστικά λεωφορεία κάλυπταν τις μετακινήσεις και των μαθητών του Μουσικού. Σχολείου.

Αναφορά έγινε, επίσης, και στην καθυστέρηση να ληφθεί απόφαση για τη σίτιση των μαθητών, γεγονός που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την κωλυσιεργία και την αδιαφορία των υπευθύνων. Παράλληλα έγινε αποδέκτης παραπόνων για την απαξίωση του σχολείου, που τόσες χαρές έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, προβάλλοντας την μάλιστα στο πανελλήνιο με τον καλύτερο τρόπο.

Η κα Μακρή δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιλυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα της μετακίνησης προς όφελος των μαθητών και να καλυφθεί ο πολύτιμος χρόνος που έχει ήδη χαθεί, καθώς το Μουσικό σχολείο Βόλου είναι το μοναδικό σχολείο πανελληνίως, που δεν έχει ρυθμίσει ακόμη το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τέλος, μετά την παρουσίαση και άλλων λειτουργικών προβλημάτων του σχολείου, η κα Μακρή επεσήμανε την ανάγκη να διευκολυνθεί το έργο των γονιών, των εκπαιδευτικών και της διεύθυνσης του Μουσικού σχολείου της πόλης μας, για να συνεχίσουμε όλοι μας να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των μαθητών του..

Μπορεί επίσης να σας αρέσει