Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποιήση έξω από το ΓΝ Βόλου την Πέμπτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Τύπου-Χαρτου & Γραφικών Τεχνών Μαγνησίας:

Η Διοίκηση της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Τύπου-Χαρτου & Γραφικών Τεχνών, συμμετέχει και στηρίζει την κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν τα ταξικά σωματεία και οι Λαϊκές Επιτροπές Βόλου, έξω από το Νοσοκομείου του Βόλου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι.

Καλεί τα μέλη τους να συμμετέχουν αγωνιστικά για να δοθεί τώρα λύση για τον ΕΟΠΥΥ, την Υγεία και Πρόνοια και να μην περάσουν αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που στοχεύουν στo ξεχαρβάλωμα του δημοσίου δωρεάν σύστημα υγείας και κατάργηση της πρόνοιας.

Μπροστά στη γενικευμένη επίθεση της συγκυβέρνησης και της ΕΕ επιβάλλεται και η γενικευμένη συμπαράταξη και αντίσταση των εργαζομένων στην Υγεία με όλα τα λαϊκά στρώματα.

Να οργανωθεί τώρα ο αγώνας για να μη γίνει καμία συγχώνευση ή κατάργηση κλινικής, τμήματος, δημόσιας μονάδας Υγείας και Πρόνοιας. Να γίνουν μαζικές προσλήψεις του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού.

Να οργανωθεί η πάλη για τη διεκδίκηση της άμεσης και πλήρους χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό των δημοσίων μονάδων Υγείας, του ΕΟΠΥΥ και των ασφαλιστικών ταμείων.

Να οργανωθεί ο αγώνας που θα στοχεύει σε αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, χωρίς πληρωμές, με δωρεάν υπηρεσίες και κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει