Κάλεσμα για τον εορτασμό του Κιλελέρ από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

“Η μετακίνηση είναι δωρεάν και θα γίνει με λεωφορεία την Κυριακή στις 11.30 το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Κυριακή 19 Μάρτη όλοι στη συγκέντρωση στο Κιλελέρ, για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 107ης επετείου από τον ξεσηκωμό των Θεσσαλών κολίγων.

Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ N. Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην αγωνιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων, για την επέτειο του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 12.30 μ.μ., στο χώρο του μνημείου της εξέγερσης των κολίγων.

Μπροστά στα νέα τρομοκρατικά διλήμματα και τις αυταπάτες περί «δίκαιης ανάπτυξης» που απλόχερα μοιράζει η κυβέρνηση με στόχο να δημιουργήσει συνθήκες αποδοχής των νέων βάρβαρων μέτρων που έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο για το κλείσιμο της αξιολόγησης, η απάντηση των εργαζομένων, πρέπει να είναι η οργάνωση της κοινής αντεπίθεσης διεκδικώντας κάλυψη των απωλειών μας, κατάργηση όλων των αντεργατικών – αντιλαϊκών νόμων.

Το δυνάμωμα της κοινής δράσης ανάμεσα στην εργατική τάξη και στους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και της υπαίθρου, τις γυναίκες και τη νεολαία των λαϊκών οικογενειών, με αντιμονοπωλιακούς – αντικαπιταλιστικούς στόχους πάλης, σε τροχιά σύγκρουσης με την ΕΕ, το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, είναι η ελπίδα για την επιβίωση, ανοίγοντας το δρόμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Η μετακίνηση είναι δωρεάν και θα γίνει με λεωφορεία την Κυριακή στις 11.30 το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει