Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση – κάλεσμα, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε δεύτερη ανοιχτή συγκέντρωση στη δημοτική ενότητα του πρώην Δήμου Μουρεσίου, αυτή τη φορά, ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των θέσεων και απόψεων της αυτοδιοικητικής κίνησης του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου σε ιδιαίτερα
ενωτικό και γόνιμο κλίμα.

Ολοκληρώθηκε η εκλογή της συντονιστικής επιτροπής της αυτοδιοικητικής κίνησης αντιπροσωπευτικά από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου.

Ζούμε σε μια πανέμορφη περιοχή και έχουμε τη δυναμική να συμβάλουμε στην ανάπτυξή της με δύο κινητήριες δυνάμεις την αγροτική παραγωγή και το τουρισμό. Και τα δύο απαραίτητα για την ανασυγκρότηση της χώρας. Μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε και να τα αναδείξουμε περισσότερο προς όφελός μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας που οραματίζονται την ευημερία του τόπου και των ανθρώπων του, για ένα δήμο κοινωνικά αλληλέγγυο και έχουν την ανάγκη να πορευτούν μαζί μας απέναντι σε όλα τα αντιδημοκρατικά, αδιαφανή, αντικοινωνικά, προσωποκεντρικά και υπάκουα δημοτικά σχήματα, να συμμετέχουν στις διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου.

Όποιος και όποια, μέσα σ’ αυτή την καταστροφική για τον τόπο συγκυρία που βιώνουμε, έχει την ανάγκη να αντιδράσει, να αντισταθεί και να συμβάλλει στην εναλλακτική πρόταση, για την ευημερία των δημοτών και την ανάπτυξη του τόπου,
στη δύσκολη εποχή της μνημονιακής πολιτικής, μπορεί να υποβάλει την υποψηφιότητά του μέχρι την Πέμπτη 27-02-2014 στις 6 μμ, στη συντονιστική επιτροπή.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει