Και τώρα οι «αριστερές» εφεδρείες εναντίον της Κυβέρνησης Τσίπρα

ΑΡΘΡΟ του Αντώνη Κουμιώτη, Γενικού Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης (Π.Ε.ΔΙ.Μ.Ε.) και Διευθυντή των e-Saloniki.gr και e-Volos.gr

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, ωστόσο… δεδομένων των πολιτικών εξελίξεων και το πώς αυτές γίνεται προσπάθεια να διαμορφωθούν με μοναδικό σκοπό το οικονομικό κέρδος στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, μάλλον έφτασε η ώρα να αρχίσουμε σιγά – σιγά να γράφουμε ορισμένα πράγματα. Και αυτό όχι γιατί διεκδικούμε την κατοχή της αλήθειας, αλλά κυρίως διότι βαρεθήκαμε την μεταπολιτευτική κατοχή αρχικά της Ανατολικής Γερμανίας και εν συνεχεία του ομοσπονδιακού παραοικονομικού μορφώματός της και των συμφερόντων του επί ελληνικού εδάφους.

ΕΙΝΑΙ, ΒΛΕΠΕΤΕ, κοινό μυστικό για τους κατέχοντες την εξουσία, ότι η διαιώνισή της στηρίζονταν, στηρίζεται και θα συνεχίσει στον έλεγχο της ΑΝΤΙ-δρασης στις απάνθρωπες για τους λαούς δράσεις της. Έτσι συνέβαινε, έτσι συμβαίνει και έτσι θα συνεχίσει να συμβαίνει, για όσο η λαγνεία για την εξουσία μολύνει ως άλλη γάγγραινα τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Δεν κοστίζει τίποτε εξάλλου… αρκεί όταν σχεδιάζεις κάτι απάνθρωπο εναντίον ενός λαού, την ίδια ακριβώς στιγμή να στήνεις με δικούς σου ανθρώπους την αντίδραση έναντι αυτού που ετοιμάζεις, έτσι ώστε όταν η αντίδραση φουντώσει για τα καλά, να είσαι εσύ αυτος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχό της.

Η ΕΛΛΑΔΑ, όπως και άλλες χώρες του λεγόμενου ευρωπαϊκού νότου και τούτο είναι άλλο ένα κοινό μυστικό, μέσα από επίμονη διαδικασία ετών και όμως… σταδιακά και κυρίως μεταπολιτευτικά… κατέστη προτεκτοράτο αρχικά της Ανατολικής Γερμανίας και εν συνεχεία του ομοσπονδιακού μορφώματός της και τούτο συνέβη με διάφορες μεθόδους, όπως για παράδειγμα η εξαγορά συνειδήσεων ανθρώπων με πολιτική ισχύ. Η περιβόητη εξάλλου υπόθεση της Siemens, ομοίως με αυτές των εξοπλιστικών προγραμμάτων, όπως καλά φανταζόμαστε όλοι μας, δεν κρύβει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από το αυτονόητο.

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στο σήμερα, στην ιστορική δηλαδή καμπή κατά την οποία ο ελληνικός λαός τολμά την ανατροπή, πετυχαίνοντας ουσιαστικά αυτό που θα στοίχιζε περισσότερο απ’ όλα στον εξουσιαστή, την αλλαγή δηλαδή του πολιτικού προσωπικού, με το οποίο επί σειρά δεκαετιών βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία.

ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ λοιπόν… σε μια τέτοια συγκυρία, όπου ο Τσίπρας αλωνίζει μόνος του στην Ευρώπη του εξουσιαστή, παίζοντας κυριολεκτικά με τα συμφέροντα που δεκαετίες προσπάθησε να παγιώσει και όχι μόνο στην μικρή καταναλώτρια Ελλάδα, μα σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό νότο, συμφέροντα που κινδυνεύουν από ώρα σε ώρα, όταν ο Βαρουφάκης με την σειρά του επίσης αρμενίζει, με ένα ασυγχώρητο για τον εξουσιαστή ύφος, μέσα στην ίδια του την μήτρα… τι πιο λογικό λοιπόν… από να επιστρατευτούν οι τελευταίες εφεδρείες;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εκείνες τις εφεδρείες που επί χρόνια ολάκερα προετοιμάζει για τούτες ή παρόμοιες στιγμές. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι με την υπερτιμημένη πολιτική ισχύ, οι οποίοι ωστόσο δεν βρέθηκαν στιγμή σε φανερή συνεργασία με τον εξουσιαστή. Αντίθετα, ήταν, είναι και αν δεν ξεβρακωθούν στα μάτια του λαού, θα συνεχίσουν να είναι απέναντί του. Το γράψαμε και παραπάνω… αρκεί όταν σχεδιάζεις κάτι απάνθρωπο εναντίον ενός λαού, την ίδια ακριβώς στιγμή να στήνεις με δικούς σου ανθρώπους την αντίδραση έναντι αυτού που ετοιμάζεις, έτσι ώστε όταν η αντίδραση φουντώσει για τα καλά, να είσαι εσύ αυτος που θα έχει τον απόλυτο έλεγχό της.

Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, λοιπόν, όχι μόνο διαθέτει «αριστερές» εφεδρείες που περιτριγυρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, τις τελεταυταίες ώρες μάλιστα τις έχει εξαμολύσει και μέσω της επίσης δικής του βαρονίας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, βαράει αλύπητα, μέσα από ένα βρώμικο και καλοστημένο επικοινωνιακό τέχνασμα, τον εχθρό, ο οποίος δεν είναι άλλος από την Κυβέρνηση, η οποία ψηφίστηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, για να φέρει εις πέρας την ανατροπή.

ΤΕΛΟΣ, ποιές είναι αυτές οι περιβόητες «αριστερές» εφεδρείες; Σίγουρα όχι ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος παραμένει, δυστυχώς, ρομαντικός και εύστοχα αντιμετωπίστηκε με σεβασμό από το Μαξίμου, μα κάποιες υπερ-προβεβλημένες (γιατί άραγε οι συγκεκριμένοι;), από την βαρονία των νταβατζήδων του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, «αριστερές» μουτσούνες, οι οποίες με δεξιές τσέπες και στρατούς συνεργατών, ξάφνου μετατράπηκαν σε παράγοντες ισχύος.

κ. Τσίπρα… ιδού λοιπόν η Ρόδος…!!!

Υ.Γ.1: Και αυτό που σου τη σπάει περισσότερο είναι αυτό… Όποιον και αν ρωτήσεις τί δεν έκανε σωστά ο Βαρουφάκης, αδυνατεί να σου απαντήσει… και όμως σε παραπέμπτει στις αόριστες δηλώσεις των “συντρόφων” του που αντιδρούν. Σε τί άραγε;

Υ.Γ.2: Η ντροπή – ντροπή δεν έχει, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ειδικά για ένα λαό που επί σειρά ετών κυβερνήθηκε με τους χειρότερους καπιταλιστικούς όρους από Κομμουνιστές του ’50 και του ’60, που ξεπούλησαν την ιδεολογία και ψυχή. Ακόμα και στην Μαγνησία μας… πλείστα όσα τα παραδείγματα…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει