Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας για τις αξιολογήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο ίδιο έργο θεατές !!!!!

Ένας Δήμαρχος με σκεπτικό “ναι μεν αλλά” , μια πλειοψηφία αποτελούμενη από άβουλους χειροκροτητές , διάφοροι παρατρεχάμενοι ακροβολισμένοι και οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για τρίτη φορά χωρίς επίσημη απόφαση (με διάφορες προφάσεις) , στην ομηρία , για το θέμα της αξιολόγησης .

Παρότι , κατά παραδοχή του Δημάρχου , το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας , συμφώνησε μαζί του για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για κείνους τους εργαζόμενους που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία για την είσοδό τους στο Δήμο , παρότι ζητά συνεργασία απ’ όλους τους εργαζόμενους , για να καταφέρει να κάνει πράξη όλα αυτά που οραματίζεται και έπεισαν τους Βολιώτες να τον ψηφίσουν , παρότι ισχυρίζεται ότι είναι στο πλευρό μας, αρνείται να πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο , μια απόφαση η οποία θα μοιράσει τις τυχόν ευθύνες , μιας και είναι το κατεξοχήν πολιτικό όργανο .

Υπεκφεύγει με διάφορες προφάσεις , προφανώς για να μη δυσαρεστήσει τους πολλούς “κυβερνητικούς φίλους” που τον στήριξαν και τον στηρίζουν , νομίζοντας ότι έτσι θα πορευτεί ξέγνοιαστα .

Εμείς δεν μπορούμε , πάρα να συγχαρούμε για τη στάση τους τις Δημοτικές παρατάξεις , Δρόμοι Συνεργασίας , Επιλογή Ευθύνης , ΛΑΣ και τους συμβούλους της παράταξης Μιτζικού , Διαμαντένια Θεολόγο και ΣπανομήτρουΚέρσα, για τη διαφοροποίησή τους και την αμέριστη συμπαράσταση που εκδήλωσαν στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων , μια πράξη που έκαναν και πολλοί Δήμαρχοι σε πολλά Δημοτικά Συμβούλια άλλων Δήμων (και στο Νομό μας) , πλην του μεγαλύτερου , του Βόλου.

Εσείς , κ. Μιτζικέ , παρά τα όσα τραβήξατε , συνεχίστε το δρόμο σας , γαλουχημένος στον μονεταριστικό τρόπο της ουδέτερης Ελβετίας , συνεχίστε να είστε ουρά της εκάστοτε εξουσίας , για να σας πετούν έξω από τα συμβούλια (ΔΕΥΑΜΒ) , και να ζείτε στην δική σας εικονική πραγματικότητα.

Εμείς -και το δηλώνουμε ευθαρσώς – καμμιά αξιολόγηση δεν φοβόμαστε- την είχαμε και πορευόμασταν χωρίς προβλήματα.Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα είναι αυτοί που δεν θα έχουν εργαζομένους να συνεργαστούν . Ή μήπως αυτό θέλουν ορισμένοι , προκειμένου να διασκορπίσουν τα ιμάτια (νερό , καθαριότητα , αθλητικά κέντρα,κ.λ.π.),στην <<πετυχημένη ιδιωτική>> πρωτοβουλία , με πρόφαση την έλλειψη εμψύχου δυναμικού .

Καλούμε για μια ακόμη φορά τη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Βόλου, να πάρει απόφαση κατά της συγκριτικής <<αξιολόγησης>> και τον επανέλεγχο των συμβάσεων με νέα κριτήρια, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που απορρέει από το θεσμικό του ρόλο.

Kάλούμε τους συναδέλφους μας να μην επαναπαυθούν και να συσπειρωθούν γύρω από το σύλλογό μας.

Πολίτες επαγρυπνείτε !!!!!! δεν είμαστε εμείς ο εχθρός .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει