Κινητοποίηση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μαζική και δυναμική κινητοποίηση με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, πραγματοποίησαν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις της Μαγνησίας (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ- ΤΕΒΕ-ΤΣΑ-ΤΑΕ και ΝΑΤ).

Βασικός ομιλητής ήταν το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ, ο οργανωτικός γραμματέας, συν. Παναγιώτης Πάλμος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε το μέλος της διοίκησης της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός, καθώς και οι αντιπρόσωποι των σωματείων συνταξιουχικών οργανώσεων συνεργαζομένων συνταξιουχικών οργανώσεων νομού Μαγνησίας και των εκπροσώπων συνταξιοχικών οργανώσεων της Λάρισας και του Τύρναβου.

Από όλους τους ομιλητές απευθύνθηκε κάλεσμα για συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 1η του Νοέμβρη στην Αθήνα.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας των συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδος τόνισε, ότι συνταξιούχοι δέχονται ανελέητη επίθεση από την κυβέρνηση, την Ε.Ε. που προωθούν νέα επώδυνα μέτρα, με την ενοποίηση όλων των ταμείων, στοχεύουν στο κλάδεμα των κύριων και επικουρικών συντάξεων και στο τέλος θα της μετατρέψουν σε πενιχρό βοήθημα.

Οι κεφαλαιοκράτες και οι κυβερνήσεις κάνουν την δουλεία τους χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, κόβουν αρπάζουν ότι απόμεινε από την κοινωνική ασφάλιση, που αποκτήθηκε με αγώνες θυσίες, αίμα και είμαστε υποχρεωμένοι να την παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ σημείωσε οι συνταξιούχοι μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολουμένους, τη νεολαία πρέπει να βγει στον δρόμο και να απαντήσει στην επίθεση που δέχεται.

Τέλος ο Γιώργος Ρούσσας σημείωσε ότι στην σκληρή και μαύρη πραγματικότητα η μόνη απάντηση είναι: η συσπείρωση των δυνάμεων, δυνάμωμα του μετώπου αντίστασης και ανατροπής των βάρβαρων πολιτικών και η κατάργηση όλων των αντιλαϊκών, αντιασφαλιστικών νόμων και να συμμετέχουν μαζικα σε όλα καλέσματα των συνεργαζομένων συνταξιουχικών οργανώσεων νομού Μαγνησίας που θα ανακοινωθούν για τις παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο Βόλου και στο ΠΕΔΥ Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει