Κινητοποιήσεις κατά την ημέρα της ψήφισης του Προϋπολογισμού στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Η πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων συνεχίζεται με την ίδια ένταση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού και η εξαφάνιση των μικρών και πολύ μικρών καταστημάτων και αυτοαπασχολούμενων από τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, παραμένει μοναδικός στόχος, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ, Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜΜΕ κ.α., να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ σε αντίδραση, αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων κατά την ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού στη Βουλή. Γι΄ αυτό το λόγο μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα πραγματοποιηθεί τοπική συγκέντρωση ενημέρωσης όπου θα συμμετέχει διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην οδό Παύλου Μελά 43-45. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων να ενημερώσουν τα μέλη τους για την συγκέντρωση αυτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει