Κοινωνικό Παντωπολείο από γονείς και μαθητές στην αυλή του 8ου Δημοτικού Νέας Ιωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου:

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τους γονείς των παιδιών του σχολείου μας, αλλα και σε όλουσ τος συμπολίτες μας, ότι ο σύλλογος στήνει ένα κοινωνικό παντοπωλείο στο χώρο του σχολείου μας, με σκοπό να ενισχύσει τισ αδύναμες οικονομικά οικογένειες. Να βοηθήσουμε αυτούς που όλοι λίγο- πολύ γνωρίζουμε, οτι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές καθημερινές ανάγκες, κάνοντάς τους να νιώθουν ότι κάποιοι νοιάζονται γι’ αυτούς. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο ξεκινάμε αυτήν την προσπάθεια, που κύριο σκοπό έχει να μην αφήσει καμμία οικογένεια και κανένα μαθητή του σχολείου να νοιώσει το σκληρό πρόσωπο της καθημερινότητας που ζούμε.

Ελπίζουμε να στηρίξετε αυτή μας την προσπαθεια με οτι σας περισσεύει, τρόφιμα, απορρυπαντικά, ρούχα παπούτσια, συσκευές που δεν σας χρειάζονται και που σκοπό έχετε να πετάξετε, οτιδηποτε μπορεί να πάει σε μιά οικογένεια και να χρησιμοποιηθεί. Οποια κι αν είναι η προσφορά σας στον σύλλογό μας,θα καταγράφεται και παρόλο που θα διανέμεται με ένα διακριτικό τρόπο, θα μπορεί οποιοσδηπτε θέλει να ενημερώνετα για την διανομήτων προ’ι’όντων στις τακτικές συνελεύσεις του συλλόγου.

Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι,διότι θα κάνουμε ανθρώπους να νιώσουν όμορφα…κι αν προκαλέσουμε και κάποια χαμόγελα, απλά θα έχει επιτευχθεί ο σκοπός μας. Μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του συλλόγου (πρωινές ώρες)

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6977452150
ΓΑΛΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ 6947157300
ΓΕΩΡΓΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 6971854158

Μπορεί επίσης να σας αρέσει