Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Βόλο (Video)

…μετά το κάψιμο του καρνάβαλου + με το πέταγμα του χαρταετού

Με το πέταγμα του χαρταετού, από νωρίς το πρωί, μέχρι και την δύση του ήλιου, αναμένεται να κορυφωθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις, για την αποκρία του 2013 στο Βόλο, ο οποίος, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, φιλοξένησε αρκετό κόσμο, που έφθασε από κάθε άκρη της Ελλάδας, τόσο για να χαρεί τις παραλίες όσο και το μαγευτικό του Πήλιο.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στην παραλία του Βόλου.

Ομάδες καρναβαλιστών (μικρά και μεγάλα χορευτικά και μουσικά σύνολα, σχολεία και συμμετέχοντες πολίτες) παρέλεσαν στις κεντρικές οδούς της πόλης, για να καταλήξουν μπροστά από το πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτου, χορεύοντας και δημιουργώντας ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό, με εικονες και μουσικές από την Κούβα, Ινδία, Χαβάη, Αφρική, Μ. Ανατολή, Ισπανία, Βραζιλία και Αργεντινή.

Ακολούθησε σειρά εμφάνισης καλλιτεχνών στην εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης, το κάψιμο του καρνάβαλου και ξεφάντωμα μέχρι αργά το βράδυ στην παραλία και από παρέες πολίτων σε ολόκληρη την πόλη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ όσα κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει