Κ. Ματσιόλης: Ανοιχτή επιστολή προς τους συναδέλφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας , σε μια περίοδο κρίσιμη τόσο για το επάγγελμα μας όσο και για τον τόπο γενικότερα.

Η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους , η διάλυση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του λαού μας , η ραγδαία μείωση των μισθών και των συντάξεων των συμπολιτών μας, καθιστούν απαραίτητη την άμεση ενεργοποίηση και συστράτευση μας . προκειμένου να αγωνισθούμε για να σταματήσουμε αυτή την καταστροφική πορεία που ακολουθεί η χώρα μας .

Σε ότι δε αφορά την πορεία του κλάδου μας , μετά και την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ,σε συνδυασμό και με την μείωση του ποσοστού κέρδους μας στο 15% καθαρό, που θα ακολουθήσει ,το επόμενο διάστημα, οδηγούμαστε άμεσα στο κλείσιμο μεγάλου αριθμού φαρμακείων σε όλη την χώρα.

Η ηγεσία του κλάδου μας όφειλε να ακολουθήσει άλλο τρόπο αντίδρασης , στην λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε ο κλάδος μας από τις κυβερνήσεις των μνημονίων τα τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως προτίμησε να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο της σύμπλευσης και συμπόρευσης , με αρκετά οφέλη εκατέρωθεν. Οι λεγόμενες <κόκκινες γραμμές> που αρχικά έλεγαν ότι ειχαν χαράξει τελικά σβήστηκαν .

Η παράταξη στην οποία συμμετέχω <Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία > με την υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη αγωνίζεται ενάντια στις συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης , και στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας.

Αγαπητοί μου συνάδελφοι ,σας καλώ να με τιμήσετε με τη ψήφο σας ώστε να μου δώστε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον κλάδο από την νέα αυτή θέση ,προκειμένου να βοηθήσω σε ζητήματα που έχουν σχέση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , όπως για παράδειγμα αρκετά ζητήματα που ανακύπτουν για τον κλάδο μας μετά την τελευταία ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, και άλλα σχετικά.

Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν , αρκεί να υπάρχει η απαιτουμένη πολιτική βούληση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει