Μειώνουν τον αριθμό των φυσικοθεραπειών που δικαιούνται ακόμα και οι βαριά ασθενείς (Videο)

Κραυγή αγωνίας από τους Φυσικοθεραπευτές της Μαγνησίας…ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε σχετικά στο e-Volos.gr ο πρόεδρος των Φυσικοθεραπευτών Μαγνησίας Σ. Σιουμουρέκης

Τα προβλήματα των φυσικοθεραπευτών είναι γνωστά και όπως σημειώνουν οι ίδιοι, πολύ μεγαλύτερα από αυτά των γιατρών και φαρμακοποιών, ωστόσο οι φυσικοθεραπευτές, δεν παλεύουν μόνο για τα δικά τους οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα, αλλά και για τις αδικίες τις οποίες πληρώνουν οι ασφαλισμένοι- ασθενείς τους.

Σύμφωνα με νέα διάταξη του Υπουργείου Υγείας, μειώνονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οι φυσικοθεραπείες που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι.

Οι φυσικοθεραπευτές αντιδρούν έντονα σε αυτή την διάταξη που είναι εις βάρος των ασθενών τους, τονίζοντας πως η φυσικοθεραπεία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη, ενώ σημειώνουν επίσης πως αν αυτές δεν πραγματοποιηθούν άμεσα, σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση του ασθενή μπορεί να είναι και μη αναστρέψιμη.

Το σοκοραστικό είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, που πονάνε, που βάζουν σε κίνδυνο την θεραπεία τους, επειδή δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τις φυσικοθεραπείες τους…

Δημόσια Δωρεάν υγεία σου λένε μετά!

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε σχετικά στο e-Volos.gr ο πρόεδρος των Φυσικοθεραπευτών Μαγνησίας Σ. Σιουμουρέκης


Μπορεί επίσης να σας αρέσει