Μεϊκόπουλος για τη μείωση των δρομολογίων προς το Δ.Δ. Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς–Μουρεσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την αναφορά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Για τον κ. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Θέμα: Μείωση των δρομολογίων προς το Δ.Δ. Πουρίου του Δήμου Ζαγοράς–Μουρεσίου από το ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών του Ν. Μαγνησίας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μεταβιβάζει, ως αναφορά, το Υπόμνημα-Επιστολή Διαμαρτυρίας, της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Ζαγοράς–Μουρεσίου, των σωματείων με τις επωνυμίες «Πολιτιστικός Σύλλογος Πουρίου», «Αγροτικός Σύλλογος Πουρίου», «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πουρίου», της πρωτοβάθμιας συνεταιριστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Αγροτικός Συνεταιρισμός Πουρίου», το οποίο συνυπέγραψαν και πολλοί κάτοικοι-δημότες του δημοτικού διαμερίσματος Πουρίου του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας.

Με το Υπόμνημά τους, οι κάτοικοι του Πουρίου αντιδρούν στην μείωση δύο (2) δρομολογίων προς το χωριό τους (ένα που τους συνέδεε με τη Ζαγορά και το άλλο που τους συνέδεε με τη Ζαγορά και με το Βόλο), που επέβαλε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, προκαλώντας έτσι, έντονα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων με τις διάφορες υπηρεσίες της Ζαγοράς και του Βόλου.

Προτείνουν την επαναφορά του παλαιού καθεστώτος των δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με τα οποία το χωριό είχε καλή εξυπηρέτηση.

Επισυνάπτεται το Υπόμνημα
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 20/01/2014

Ο καταθέτων βουλευτής

Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει