Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ σε Βόλο και Λάρισα που πλέον ενοχλεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ σε Λάρισα και Βόλο. Οι δυνάμεις της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση με μία μαζική πολιτική εξόρμηση στην εργατική νεολαία όλης της Θεσσαλία μετέφεραν το μήνυμα κάνοντας πράξη την αναβαθμισμένη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα για να μην γίνουμε χαμένη γενιά! Η επιβολή του 3ου και πιο βάρβαρου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, την ΕΕ και το ΔΝΤ συνοδεύτηκε με το τέλος των αυταπατών για την φιλολαϊκή διαχείριση της κρίσης του συστήματος εντός των πλαισίων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου είναι έτοιμες να εξαπολύσουν έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο ενάντια στις δυνάμεις τις εργασίας για την ανάκαμψη της κερδοφορίας τους. Σε αυτό τον πόλεμο δεν θα διαλέξουμε το δρόμο της υποταγής και του ατομικού δρόμου. Η ενίσχυση των δυνάμεων της κομμουνιστικής απελευθέρωσης, της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και η οικοδόμηση δομών ανατρεπτικής εργατικής πολιτικής είναι η αποφασιστική νικηφόρα απάντηση στην αντεργατική βάρβαρη επίθεση.

Το Σάβββατο 28/5 έγινε προφεστιβαλική εκδήλωση στη Λάρισα « Οι θέσεις για μία απελευθερωτική παιδεία ενάντια στον σκοταδισμό των αστικών ιδεών». Η ενίσχυση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στην νεολαία και στο φοιτητικό κίνημα της πόλης δίνουν αέρα ανατροπής και ελπίδας για το μέλλον του νεολαιίστικου κινήματος. Σε αυτή την βάση έγινε κουβέντα για την στόχευση των μαχών του επόμενου διαστήματος και τα βασικά κριτήρια που συγκροτούν την πρότασή μας για μία απελευθερωτική παιδεία. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Φωτεινή Κοσμοπούλου μέλος των Παρεμβάσεων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ο Βασίλης Κοντελές, μέλος της νΚΑ.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 29/5 έγινε προφεστιβαλική εκδήλωση στα Τρίκαλα «Στέλνοντας βιογραφικά από τα παιδικά μας δωμάτια. Οι νέοι της ανεργίας, της εργασιακής περιπλάνησης, της ανασφάλειας, της επισφάλειας και της μετανάστευσης» με ομιλητές τον Στάθη Ντούρο, μέλος της ΠΕ του ΝΑΡ και του Παναγιώτη Σιούλα μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών αποτέλεσε μία πρώτη εμφάνιση των δυνάμεων της νΚΑ στην πόλη και ήρθαμε σε επαφή με νέους της εργασιακή περιπλάνησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει