Με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Βόλο (Photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πολύ μικρός αποδείχτηκε ο χώρος του κλειστού δημοτικού θεάτρου της Ν. Ιωνίας για να χωρέσει τους εκατοντάδες εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους που έδωσαν δυναμικό παρόν στην πολιτική συγκέντρωση της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ για τις εκλογές με ομιλητή το γ.γ. της Κ.Ε., Δημήτρη Κουτσούμπα.

unnamed.jpg

Η υπεράνω των προσδοκιών αυτή παρουσία φανερώνει τους ισχυρούς δεσμούς του ΚΚΕ με τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, αλλά και τη μαζική συμπόρευση με το ΚΚΕ ενόψει και των εκλογών. Αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα για την μάχη ώστε να βγει ισχυρό το ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές και στις δημοτικές εκλογές.

unnamed2.jpg

Καλούμε σε μαχητική συστράτευση όλους όσους αντιλαμβάνονται ότι στις σημερινές συνθήκες χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού. Που αντιλαμβάνονται ότι το ισχυρό ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση για το λαό απέναντι σε κάθε διαχειριστή του καπιταλισμού, απέναντι στην επίθεση των βιομηχάνων, των μονοπωλίων και της Ε.Ε., με όποια κυβερνητική πλειοψηφία.

unnamed3.jpg

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να συζητήσουμε τις θέσεις του ΚΚΕ με ακόμα περισσότερους εργαζόμενους, άνεργους, νέους. Όλοι όσοι στενάζουν κάτω από την μπότα της εκμετάλλευσης, της καπιταλιστικής κρίσης και ανάπτυξης έχουν κάθε λόγο να ακούσουν τις εκτιμήσεις, τις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ. Έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν το ΚΚΕ.

unnamed4.jpg

Διαβάστε επίσης:

Σφοδρή επίθεση Κουτσούμπα σε συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, από το Βόλο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει