Μπέος VS Πατσιαντάς + Σκοτινιώτης, για τα πεζοδρόμια, σημειώσατε άσσο, με αυτογκόλ

Ποιοί εγείρουν θέμα αντικατάστασης Πατσιαντά;

“Το φυσάνε και δεν κρυώνει”, καταπώς λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, Πατσιαντάς και Σκοτινιώτης, από την στιγμή που πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις σχετικά με την περιβόητη και πλέον υπόθεση του έργου των εσοχών στα πεζοδρόμια των οδών Δημητριάδος και Ιάσονος στο κέντρο του Βόλου, το οποίο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, αν και είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, διεκόπη με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από καταγγελία του επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Μαργαρίτη Πατσιαντά.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και από το πρωί της Πέμπτης μετέδιδε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ o δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης από την συχνότητα του “Radio Marconi 96,1 F.M.”, ο κ. Μπέος, φανερά ενοχλημένος, αφενός από την ανεύθυνη στάση των δύο ομάδων της αντιπολίτευσης υπό τους κ.κ. Πατσιαντά και Σκοτινιώτη και αφετέρου από την διάσταση που έλαβε το θέμα από την επίσης ανεύθυνη στάση των στρατευμένων εναντίον της νέας δημοτικής αρχής Μέσων Ενημέρωσης (τα οποία ήδη άρχισαν την αναδίπλωση), πρωτίστως όμως από το γεγονός της καθυστέρησης του έργου, το πρωινό της Πέμπτης μετέβη στην Αθήνα και στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών.

Η προϊσταμένη του αρμόδιου γραφείου προς τον Δήμαρχο Βόλου ήταν κάτι παραπάνω από σαφής: Το μόνο όργανο που μπορεί να αποφασίσει για την έγκριση του έργου και κάθε έργου αλλά και της μελέτης των, είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και μόνο αυτό, με αποτέλεσμα η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να προχωρήσει στην αναγκαστική διακοπή των εργασιών να θεωρείται άκυρη.

Και να φανταστείτε… Μαργαρίτης Πατσιαντάς και Παναγιώτης Σκοτινιώτης, που τόσο σήκωσαν το θέμα, με τον πρώτο μάλιστα εξ’ αυτών, σύμφωνα με τον Δημαρχο, να παρασύρει με την καταγγελία του ακόμα και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, κάνοντας μέσα από τις ανακοινώσεις τους λόγο περί της προάσπισης της νομιμότητας, είναι δικηγόροι…

Ως εκ τούτου, με εντολή του Δημάρχου προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Μουλά, την Παρασκευή συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, ώστε, αφού η απόφαση επικυρωθεί, να σταλεί άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και από εκεί να δοθεί η άδεια εκτέλεσης του έργου.

Ποιοί εγείρουν θέμα αντικατάστασης Πατσιαντά;

Όπως ήταν λογικό, μετά και από αυτήν τη γκάφα Πατσιαντά, η οποία αναμένεται να εκθέσει την ομάδα στους χιλιάδες ψηφοφόρους της, όπως εξάλλου και η αναιτιολόγητη επίθεση Πατσιαντά εναντίον του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου Νίκου Χαυτούρα, επειδή απλώς τόλμησε να ασκήσει κριτική, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι συνάδελφοί τους εντός της ομάδας που εγείρουν και ανοιχτά πλέον το θέμα αντικατάστασης του επικεφαλής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει