Μπύρα με 1,50 ευρώ στη Ν. Αγχίαλο κάθε Πέμπτη

Η Ένωση Επαγγελματιών κι Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, ξεκίνησε την πρώτη δράση της για το 2013.

Πλέον στην Νέα Αγχίαλο, οι συμπολίτες μας και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν επιλεγμένα προϊόντα μπύρας με 1,50 Ευρώ σε εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ της πόλης μας.

H Ένωση Επαγγελματιών κι Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου έχει προγραμματίσει μία σειρά δράσεων για την φετινή χρονιά. Στα πλαίσια των δράσεων αυτών είναι η καθιέρωση προώθησης διάφορων ελληνικών και τοπικών προϊόντων σε προνομιακές μειωμένες τιμές. Η κίνηση αυτή έχει σαν σκοπό την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων με το στοιχείο της ανταποδοτικότητας καθώς οι συμπολίτες μας θα είναι οι τελικοί αποδέκτες των προσφορών, ενισχύοντας έτσι και την τοπική οικονομία.

Έτσι, η πρώτη εκ των δράσεων της είναι η «Πέμπτη – Ημέρα μπύρας με 1,50 Ευρώ», όπου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συγκεκριμένα προϊόντα της Ελληνικής Μπύρας ΦΙΞ, σε προνομιακή τιμή καθώς θα απολαμβάνουν την εξαιρετική κουζίνα και τους προσφερόμενους μεζέδες στα τοπικά εστιατόρια, ταβέρνες, τσιπουραδικα και μπαρ της Νέας Αγχιάλου.

Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, έχει αναρτηθεί ένα ειδικό σήμα με τις συμμετάσχουσες επιχειρήσεις στην εκπτωτική δράση, η οποία θα ισχύει από τις 24 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2013.

Η συμμετοχή των μελών της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου, στην εκπτωτική αυτή δράση, είναι καθολική, πράγμα που ενισχύει την άρικτη σχέση μεταξύ των μελών της και την ενδυνάμωση και υποστήριξη των μελλοντικών δράσεων της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει