Μ. Μιτζικός: Ο Βολιώτης πρέπει να αισθάνεται ασφαλής, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο

Επισκέφτηκε Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την καλύτερη δυνατή συνεργασία σε ζητήματα αστυνόμευσης του καλλικρατικού Δήμου θα έχει με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η δημοτική παράταξη που εκπροσωπεί, ανέφερε στη συνάντηση που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Γεώργιο Ταμβάκη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μιχάλης Μιτζικός.

Ο κ. Μιτζικός, που συνοδευόταν από τον Τοπικό σύμβουλο Βόλου κ. Απόστολο Νάσιο και την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Βόλου κα Κέρσα Σπανομήτρου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης, αλλά και για την εξέλιξη των εργασιών ανέγερσης του νέου αστυνομικού μεγάρου στη Νέα Ιωνία, ενώ μετέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή το αίτημα των δημοτών της Ν. Αγχιάλου, να επαναλειτουργήσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, καθώς σε μια τεράστια έκταση από το Βόλο μέχρι τον Αλμυρό, δεν υπάρχει άλλο αστυνομικό τμήμα. Επίσης μετέφερε την ανησυχία των δημοτών του κέντρου του Βόλου, μήπως με το νέο οργανόγραμμα της Αστυνομίας, διακόψει τη λειτουργία του το Αστυνομικό Τμήμα στην οδό Αλεξάνδρας, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου Βόλου.

Ο 39χρονος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επισήμανε πως η δημοτική παράταξη που εκπροσωπεί, θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή συνεργασία με την Αστυνομία, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας. «Στο Βόλο πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο», τόνισε ο κ. Μιτζικός.

Επίσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Τροχαίας Βόλου κ. Αθανάσιο Κουλούρη και συζήτησαν για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Ο κ. Μιτζικός ζήτησε την συνδρομή της ΕΛΑΣ, για την αντιμετώπισή του. Όπως τόνισε ο 39χρονος δικηγόρος-οικονομολόγος, προτεραιότητά μας θα είναι ως δημοτική αρχή, η άμεση σύσταση και λειτουργία υπηρεσίας ελέγχου στάθμευσης, με αυξημένες αρμοδιότητες, όπως προβλέπει ο Νόμος.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ακολούθως ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή της κ. Χαράλαμπο Πόζογλου. Την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τόσο ο κ. Νάσιος, όσο και η κ. Σπανομήτρου, απασχόλησε κυρίως η μεταστέγαση της Πυροσβεστικής σε χώρο που θα εξυπηρετεί την άμεση επέμβασή της στις εστίες φωτιάς και όπως ανέφερε ο κ. Μιτζικός, αυτός πρέπει να είναι στον περιφερειακό δρόμο του πολεοδομικού συγκροτήματος. Ωστόσο, πρόσθεσε, θα πρέπει να παραμείνει ένα όχημα στο κέντρο της πόλης για άμεση επέμβαση.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επικεντρώθηκε στην συνεργασία Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας και τόνισε ότι ο Δήμος θα πρέπει να ενισχύσει στην προσπάθεια διάδοσης του εθελοντισμού και προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης πυρκαγιών τους καλοκαιρινούς μήνες. Άλλωστε ο Δήμος Βόλου έχει στην επικράτειά του μεγάλες δασικές εκτάσεις, τις οποίες πρέπει να προστατεύσει και να τις παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Τέλος, στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Μιτζικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει