Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΑΓΕΤ»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε με το Δ.Σ. των εργαζομένων του εργοστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε στις 25-2-2013 συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. των εργαζομένων της «Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» Βόλου. Με αφορμή τη συνάντηση η Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις διαθεσιμότητες στη ΣΟΒΕΛ, έρχεται δεύτερο απανωτό χτύπημα στον ιδιωτικό τομέα με την εξαγγελθείσα από την εργοδοσία αυθαίρετη αναστολή της καταβολής των εκτάκτων επιδομάτων στους εργαζομένους της «Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ».

Αποδεικνύεται ξεκάθαρα για ακόμη μία φορά, ότι οι μεγαλόσχημες και άτοπες δηλώσεις των συγκυβερνώντων για δήθεν επερχόμενη ανάπτυξη που θα έχει ως βασικό άξονα τον ιδιωτικό τομέα, είναι απλά πυροτεχνήματα που πέφτουν στο κενό, ενώ η αναξιοπιστία και η ανεπάρκεια της μνημονιακής πολιτικής της Τρόικα του εσωτερικού γίνονται πασιφανείς για ακόμα μία φορά.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της «Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» και τασσόμαστε στο πλευρό τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, δεσμευόμαστε δε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αποκατάσταση οποιωνδήποτε μισθολογικών αδικιών και ανισοτήτων επιχειρηθούν σε βάρος τους.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει