Νάνος: Οι μικροί ΕΒΕ να καταδικάσουν τα κόμματα που τους θυσιάζουν στα μονοπώλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Χρειάζεται ενιαίο κριτήριο ψήφου και ενδυνάμωση των ψηφοδελτίων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές για να οργανωθεί από καλύτερες θέσεις ο αγώνας των αυτοαπασχολούμενων και των άλλων ΕΒΕ, επισήμανε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Νάνος , προς επαγγελματίες.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» ο Απ. Νάνος τόνισε ότι οι πολιτικές που υλοποιούνται εις βάρος των αυτοαπασχολουμένων όλα αυτά τα χρόνια και έχουν οδηγήσει στο κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων, που έχουν αποσαρθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, έχουν προκαλέσει όλες τις αρνητικές αλλαγές στην ασφάλιση, εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μονοπωλίων. Έχουν στόχο να εξαλείψουν το μικρό ΕΒΕ. «Ποια ήταν η στάση της δημοτικής αρχής, του Περιφερειάρχη, των άλλων κομμάτων», σημείωσε και επισήμανε χαρακτηριστικά : «ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στήριξαν αυτές τις πολιτικές της Ε.Ε., όπως έκανε και η απερχόμενη δημοτική αρχή Σκοτινιώτη». Είναι κάλπικη, λοιπόν, η αντιπαράθεση μεταξύ τους και κυρίως είναι για προεκλογική κατανάλωση. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση υπεράσπισης των μικρών ΕΒΕ, αλλά συμφωνούν και συναινούν στην παράδοσή τους στις δαγκάνες των μονοπωλίων.

Ο Απόστολος Νάνος υπογράμμισε ότι «ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε δήμο και Περιφέρεια και ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές για να οργανώσουμε τους αγώνες από καλύτερες θέσεις, διότι είναι σημαντικό να ενδυναμωθεί το ΚΚΕ, ώστε με μεγαλύτερη δύναμη να αντιπαλέψουμε αυτές τις πολιτικές».

Στην εκδήλωση μίλησαν η Όλγα Σταροπούλου και Αριστέα Γεωργιάδου μέλη της γραμματείας Μαγνησίας της ΠΑΣΕΒΕ και υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει