Νέα χρονιά με νέα διοίκηση για το Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με νέα διοίκηση, με την ίδια σταθερά διάθεση για δράση και δημιουργία και με τη δύναμη που προσφέρουν οι κατασκηνώσεις του καλοκαιριού ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική χρονιά για το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Οι ομάδες δράσης : Αστέρια(5 έως 7 ετών), Πουλιά (7 έως 11 ετών), Οδηγοί (11 έως 14 ετών) και Μεγάλοι Οδηγοί (14 έως 17 ετών) ξεκίνησαν τις συναντήσεις τους ενώ το άνοιγμα της Οδηγικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Σπίτι της Οδηγού. Παράλληλα ξεκίνησαν και οι συναντήσεις της Ομάδας Συνεργασίας στην οποία μετέχουν παλιά στελέχη και μέλη της Οδηγικής οικογένειας που στηρίζουν ενεργά τις δράσεις του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
Σημειώνεται ότι οι εγγραφές για νέα μέλη στις ομάδες των Αστεριών, των Πουλιών, των Οδηγών και των Μ.Οδηγών συνεχίζονται.

Όσον αφορά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού η σύνθεσή του έχει ως εξής :
Πρόεδρος : Κατερίνα Χαριτάκη, Αντιπρόεδρος : Όλγα Σταμοπούλου, Γραμματέας : Δέσποινα Κώσταινα, Ταμίας : Τέση Άνθη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Ροσσάνα Πώποτα, Υπεύθυνη Υλικού : Ιωάννα Νεστορίδου, Υπεύθυνη Εστίας : Κατερίνα Παπούκα, Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδεύσεων : Ντόρα Τριανταφύλλου, Έφορος : Αμάντα Στάμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει