Νέες κοινωνικές παροχές από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας καταβάλλει καθημερινά προσπάθειες να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του επιβατικού κοινού προβαίνει στις παρακάτω νέες κοινωνικές παροχές:

– Έκπτωση 50% για τους μαθητές που μετακινούνται από τον τόπο κατοικίας τους προς τα φροντιστήριά τους (οι μαθητές των Δήμων Βόλου, Νοτίου Πηλίου, Ζαγοράς-Μουρεσίου & Ρήγα Φεραίου στο Βόλο και οι μαθητές του Δήμου Αλμυρού στον Αλμυρό)
– Έκπτωση 25% για τους τρίτεκνους του Νομού μας με χαμηλό εισόδημα.

Παράλληλα συνεχίζει να εφαρμόζει και τις άλλες κοινωνικές παροχές όπως το Οικογενειακό Εισιτήριο για οικογένειες άνω των τριών ατόμων που ταξιδεύουν μαζί, εκπτωτικές κάρτες για συχνή μετακίνηση στις Διανομαρχιακές Γραμμές, εκπτωτικά κουπόνια για καθημερινή μετακίνηση σε Γραμμές εντός του Νομού, έκπτωση 50% για τους φοιτητές που μετακινούνται από τον τόπο κατοικίας τους στην έδρα της Σχολής τους και αντίστροφα και 25% για τις υπόλοιπες διαδρομές, έκπτωση 50% για πολυτέκνους και Α.Μ.Ε.Α. κ. ά.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας μας προχωρώντας στην αναζήτηση νέων υπηρεσιών και λύσεων που θα καλύπτουν τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του επιβατικού κοινού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει