Νέος κύκλος σεμιναρίων στο ΔΙΕΚ της Κ.Ε.Κ.Π.Α –Δ.Ι.Ε.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.ΕΚ του Δήμου Βόλου ξεκινάει ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τον τρίτο στη σειρά, μετά το ενδιαφέρον από πολίτες για ταχύρυθμη εκπαίδευση από έμπειρα και καλά καταρτισμένα στελέχη του ΔΙΕΚ.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους, σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο το οποίο χρόνια τώρα έχει αποδείξει την εκπαιδευτική του αξία με μια καλλιτεχνική διάσταση και δημιουργία. Τα εργαστήρια που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής:

Εργαστήρι Δημιουργίας Κοσμήματος
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την εφαρμοσμένη τέχνη του κοσμήματος αλλά και σε ήδη προχωρημένους που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι μυημένοι στον κόσμο του μετάλλου μπορούν να κατασκευάσουν τα δικά τους κοσμήματά. Εισηγήτρια Σεμιναρίου: Μαρούσκα Οικονόμου

Κοπτική Ραπτική
Το εργαστήριο θα ασχοληθεί με εφαρμογές πατρόν και ραπτικής , ενώ παράλληλα θα εφαρμοστούν και τεχνικές μεταποίησης. Οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μέσα από θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις να αναγνωρίζουν την ποιότητα του υφάσματος , τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και να διακοσμούν με έξυπνο και ιδιαίτερο στιλ έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ. Εισηγήτρια Σεμιναρίου :Κρομμύδα Βάια

Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου
Το σεμινάριο αφορά καθημερινά ζητήματα αισθητικής αναβάθμισης του χώρου κατοικίας . Μέσα από τρεις κύκλους παρουσιάσεων, συζητήσεων, εργασιών και επισκέψεων οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα διακόσμησης και τεχνικών διαμόρφωσης κατοικιών, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τις τελευταίες τάσεις στην διακόσμηση και τον αστείρευτο κόσμο του design.
Εισηγήτρια Σεμιναρίου : Διανέλλου Χρύσα

Σεμινάριο WEB DESIGN
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στον τομέα του WebDesign. Το πρόγραμμα ξεκινά από μηδενική βάση και προορίζεται για άτομα τα οποία έχουν ελάχιστη ή και καμία εμπειρία στον τομέα του WebDesign και θέλουν να εμβαθύνουν ή να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους καταρτιζόμενους τα βασικά εφόδια ώστε να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.
Εισηγητής Σεμιναρίου: Καλογιάννης Φίλιππος.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους και θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο του Δ.Ι.Ε.Κ. (Ρήγα Φεραίου 1 – Χείρωνος). Πρόκειται για έναν κύκλο έξι τετραώρων με ένα τετράωρο εβδομαδιαίως.
Για το εργαστήρι του Κοσμήματος τα μαθήματα θα ξεκινήσουν για τους προχωρημένους τη Δευτέρα 4 Μαΐου και Τετάρτη 6 Μαΐου ενώ για τους αρχάριους την Τρίτη 5 Μαΐου με την εκπαιδευτικό- αργυροχρυσοχόο Μαρούσκα Οικονόμου, σε θεωρητική προσέγγιση και πρακτική εφαρμογή.
Για το τμήμα κοσμήματος αρχαρίων θα προηγηθεί συνάντηση στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 18:00μμ
Χρόνος ολοκλήρωσης Σεμιναρίων : 24 ώρες
Κόστος Συμμετοχής Σεμιναρίων : 60,00€
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210 56446 & 24210-56389
( 9:00πμ- 16:00μμ) και στην ιστοσελίδα www.diek.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει