Νίκη-ανάσα για τον Παναιτωλικό, 3-0 την Κηφισιά

[ad_1]

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός καθώς επικράτησε το Σάββατο στο Αγρίνιο με το ευρύ 3-0 της Κηφισιάς, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο 43ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Λαντρ στον Χουάνπι μέσα στην περιοχή, με τους παίκτες της Κηφισιάς να διαμαρτύρονται για χέρι του Πέρες στην αρχή της φάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H φάση εξετάστηκε από το VAR, χωρίς να αλλάξει κάτι, με τον Ζοάο Πέδρο να νικά τον Αναγνωστόπουλο, ανοίγοντας το σκορ για το συγκρότημα του Πετράκη.

Στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ντουάρτε να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Τορεχόν.

Στο 78ο λεπτό ο ίδιος παίκτης αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, ωστόσο πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε για δεύτερη φορά απόψε το ματς στα δίχτυα.

Παναιτωλικός-Κηφισιά 3-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 45’+1′ πεν. Ζοάο Πέδρο (Παναιτωλικός), 61′, 78′ Ντουάρτε (Παναιτωλικός)

Κίτρινες: Ντουάρτε (Παναιτωλικός), Ματέους Σάντος (Κηφισιά), Πρίτσας (Κηφισιά), Πέρες (Παναιτωλικός), Ιπαλίμπο (Κηφισιά), Παρράς (Κηφισιά)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο-Τορεχόν, Οικονόμου, Μλάντεν (87′ Στάιτς), Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης- Λιάβας (87′ Μαυρίας), Πέρες (57′ Μπαλντασάρα), Χουάνπι- Φ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο (83΄Ντίας)

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Aναγνωστόπουλος- Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Πέιος (34′ λ.τ. Αντούνες), Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Ιπαλίμπο-Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος (56′ Οζέγκοβιτς)

 

 

 

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει