Να λειτουργήσει λέσχη σίτισης στο υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, με την οποία ζητείται η διαμόρφωση και λειτουργία λέσχης σίτισης στο υπό ανέγερση Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας.

Με την αναφορά του ο βουλευτής επεσήμανε:

«Κύριε Υπουργέ,

Όπως και παλαιότερα σας έχουμε επισημάνει υπάρχουν σοβαρά κενά στις υλικοτεχνικές υποδομές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τα οποία έχουν αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα και σωστή λειτουργία της υπηρεσίας. Ένα από αυτά καλύπτεται με το λογικό και δίκαιο αίτημα των Αστυνομικών Υπαλλήλων για διαμόρφωση λέσχης σίτισης ώστε οι ίδιοι να εξυπηρετούνται στοιχειωδώς όπως συμβαίνει και σε άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, ενώ παράλληλα βελτιώνονται και οι συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων (διευκολύνοντας τη σίτισή τους), για τις οποίες η χώρα μας έχει πολλάκις επικριθεί από διεθνείς οργανισμούς και καταδικαστεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Επειδή είναι αδιανόητο, η επένδυση των 10 εκατ. ευρώ για το Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας η οποία καθυστέρησε πολλά χρόνια και η οποία προφανώς έχει ορίζοντα κάποιων δεκαετιών, να μην διαθέτει σύγχρονες και λειτουργικές προδιαγραφές, σας παρακαλώ να εξετάσετε άμεσα και ουσιαστικά την συνημμένη αναφορά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει