Οδικές παρεμβάσεις 800.000 ευρώ στην Μαγνησία ξεκινά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τις συμβάσεις των έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η αιρετή Περιφέρεια με ένα νέο έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο, το οποίο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις και διάφορα τεχνικά σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε μια δύσκολη περίοδο, όπου οι εθνικοί πόροι είναι ελάχιστοι, εμείς διεκδικούμε και πετυχαίνουμε να εξασφαλίζουμε πόρους, ούτως ώστε να βελτιώνουμε και να καθιστούμε ασφαλείς τους δρόμους ευθύνης μας. Στόχος μας, να διασφαλίζουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Οι δρόμοι αυτοί είναι αρκετά καταπονημένοι από την συνεχή διέλευση οχημάτων με φορτία ασυνήθιστα μεγάλα για τη διατομή τους. Ταυτόχρονα, με τα έργα αυτά στηρίζουμε θέσεις εργασίας και διαχέουμε χρήματα στην τοπική οικονομία».

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με ποσό σύμβασης 520.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Δωροθέα Κολυνδρίνη και Αργύρης Κοπάνας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γρηγόρης Ιγγλέσης, Γιώργος Καλτσογιάννης, Γιώργος Κίτσιος, Θανάσης Λιούπης, Κώστας Χαλέβας και Βασίλης Χατζόπουλος, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων Κώστας Φλαμπούρης, το στέλεχος της Περιφέρειας Αγγέλα Βενέτη, καθώς και ο εργολάβος κ. Καθάριος.

Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στις εξής θέσεις:

123.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει