Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Ν. Μαγνησίας στην πανελλαδική συγκέντρωση της Πέμπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις του Νομού Μαγνησίας ετοιμάζουν την κάθοδο τους στην Αθήνα την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 για την συμμετοχή μας στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα γίνει στα Προπύλαια και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου .

Για άλλη μια φορά οι συνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών ταμείων βάζουν τα στήθια τους μπροστά γιατί η Συγκυβέρνηση και η Ε.Ε. με τους αντιασφαλιστικούς Νόμους που έχουν εφαρμόσει θέλουν από 1/07/2014 να κατεδαφίσουν ότι απέμεινε από την κοινωνική ασφάλιση ξεκινώντας τις περικοπές από τις επικουρικές συντάξεις .

Αφού μειώνει συνεχώς τις εργοδοτικές εισφορές οι επικουρικές συντάξεις θα δίνονται όχι με βάση των εισφορών που έχει πληρώσει ο ασφαλισμένος, αλλά με βάση τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικών Συντάξεων ,ουσιαστικά και σταδιακά οι επικουρικές συντάξεις οδηγούνται προς εξαφάνιση .

Επίσης από 1/01/2015 θα εφαρμόζεται το νέο σύστημα υπολογισμού των συντάξιμων αποδοχών .Με βάση αυτών τον υπολογισμό όλες οι συντάξεις θα υπολογίζονται στα 360 € και κάτω εάν φυσικά το κράτος μπορεί να καλύπτει αυτό το ποσό .

Όλα τα παραπάνω μετατρέπουν τις συντάξεις σε προνοιακά επιδόματα τα οποία θα δίνονται πέραν όλων των άλλων με εισοδηματικά κριτήρια βλέπε τεκμαρτά εισοδήματα ή ότι άλλο μπορούν να σκεφτούν .

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις αποφάσισαν Πανελλαδική Συγκέντρωση των συνταξιούχων στις 19Ιουνίου 2014 στην Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 6μ.μ.και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους σ`αυτή την διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό και τις ανατροπές στο τομέα της υγείας .

Συνάδελφοι συνταξιούχοι ξεσηκωθείτε,

μας οδηγούν στη φτώχια και στην εξαθλίωση μας καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας ρίχνουν στο Καιάδα.

Με αγώνες, θυσίες και αίμα κατακτήθηκε η κοινωνική ασφάλιση.

Με αγώνα θα αποτρέψουμε το νέο έγκλημα που πάει να γίνει , να βάλουμε τέλος στις βάρβαρες αντιασφαλιστικές πολιτικές της Κυβέρνησης ,της Ε.Ε. και του ΔΝΤ .

Είναι στο χέρι μας να τους εμποδίσουμε, θυμηθείτε το Βόλο 1936.

Αγωνιζόμαστε όπως κάναμε μέχρι τώρα και απαιτούμε:

1. Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση .
2. Να καταργηθούν τώρα οι αντεργατική και αντιασφαλιστική νόμοι.
3. Να αποκατασταθούν όλες περικοπές των συντάξεων 13ος και14ος μισθός
4. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από ένα αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας .

Μέτα από τόσα χρόνια εργασιακού βίου έχουμε δικαίωμα για αξιοπρεπή διαβίωση και υποχρέωση στις νεώτερες γενιές να παραδώσουμε μια δημόσια κοινωνική ασφάλιση.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.2421038663 και 2421031307

Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 11 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 19/6/2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει