Ουρές, πολύωρη ορθοστασία και γκρίνιες στα τραπεζικά υποκαταστήματα του Βόλου (Photos)

Οι τράπεζες έχουν μετατραπεί σε εφορίες… στην ουρά για το δώρο Χριστουγέννων και την αποπληρώμη των τελών κυκλοφορίας!

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν όσοι Βολιώτες βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα τραπεζικά υποκαταστήματα της πόλης του Βόλου, όπου οι ουρές σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούσαν τα 10 μέτρα.

Ειδικότερα στο υποκατάστημα της Εθνικής στη Ν. Ιωνία Βόλου, λίγο μετά τις 12:00, τα ταμεία εξυπηρετούσαν τους αριθμούς 209, 210, 211, ενώ την ίδια ώρα Βολιώτισα έκοβε χαρτάκι προτεραιότητας με τον αριθμό 503!

Κάτι το δώρο των Χριστουγέννων, κάτι τα τέλη κυκλοφορίας που από φέτος αποπληρώνονται στα τραπεζικά υποκαταστήματα….έφτασαν την κατάσταση στο απροχώρητο, με τα νεύρα και τα γαλλικά όσων περίμεναν από νωρίς το πρωί στην ουρά να δίνουν και να παίρνουν!!!

Είναι γεγονός πως τους τελευταιούς μήνες, σύμφωνα και με Διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος της πόλης του Βόλου, οι τράπεζες κάνουν τη δουλειά της εφορίας, με τους διευθυντές αυτών, κάνοντας χιούμορ να σημειώνουν: “Σκέφτομαι να βγάλω την πινακίδα της τράπεζας και να γράψω εφορία”.

Και όμως τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται πάνω στην πλάκα…

Βέβαια, η τράπεζα δεν χάνει από το γεγονός αυτό, άλλωστε κρατάει ποσοστό για κάθε τέλος κυκλοφορίας που πληρώενεται σε αυτή!

Μπορεί το ποσό που κρατάει να είναι μικρό…αλλά τα τέλη που πληρώνονται καθημερινά είναι πολλά!

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι!

DSC02233.JPG

DSC02234.JPG

DSC02235.JPG

Μπορεί επίσης να σας αρέσει