Ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου αποκαλύπτει διαρροή στο Φράγμα Παναγιώτικο, λόγω πιθανών κακοτεχνιών (Photos)

Δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες, ζητά λύση από τους αρμόδιους και ενημερώνει τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

Βρίσκεται ΒΔ του χωριού Αφέτες Μαγνησίας. Θεμελιώθηκε σε υψόμετρο 136 μέτρων πάνω σε μεταμορφωμένα πετρώματα γνευσιοσχιστόλιθων. Ο τύπος του είναι λιθόρριπτο με ανάντη πλάκα σκυροδέματος. Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε μόλις το 2004.

Μέχρι και τον Αύγουστο του 2012, τα στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν γνώριζαν αν το έργο έχει παραληφθεί από το υπουργείο και η τύχη της κατασκευαστικής εταιρείας, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, αγνοούνταν, αφού από τις πληροφορίες τους προέκυπτε πως δεν υπήρχε πλέον. Παρόλα αυτά τις φωνές της Δημοτικής Αρχής Νοτίου Πηλίου, πάντα τα ίδια στελέχη, τις χαρακτήριζαν υπερβολικές.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Νικόλαος Φορτούνας, όχι μόνο επανέρχεται στο θέμα της διαρροής μεγάλων ποσοτήτων νερού και στους κινδύνους σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, αυτή τη φορά αποκαλύπτει μάλιστα πως η διαρροή πιθανών να οφείλεται σε κατασκευαστικές κακοτεχνίες, δίνοντας στη δημοσιότητα σειρά σχετικών φωτογραφιών.

Ο κ. Φορτούνας, δια μέσω του Τομέα Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου, ενημερώνει σχετικώς τους αρμόδιους, ζητώντας βοήθεια, διαβιβάζοντας μάλιστα το σχετικό έγγραφο και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το έγγραφο και ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες, όπως έφτασαν στο e-Volos.gr:

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-4.jpg

Untitled-5.jpg

Untitled-6.jpg

Untitled-7.jpg

Untitled-8.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει