Ο “δημοκράτης” Πατσιαντάς απαίτησε τη διαγραφή Χαυτούρα και δεν του βγήκε

Έχασε την ψυχραιμία του μετά την συνέντευξη Χαυτούρα στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”, ούρλιαζε και έβριζε εναντίον και του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη

Για γέλια και για κλάματα χαρακτηρίζεται η συνεδρίαση της ομάδας Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Βόλου το βράδυ της Δευτέρας, η οποία αν και δεν είχε απαρτία, είχε πλούσιο θέαμα, αφού σε αυτήν διαδραματίστηκαν πρωτόγνωρες σκηνές απείρου κάλλους. Ο συνήθως χαμηλών τόνων επικεφαλής της ομάδας Μαργαρίτης Πατσιαντάς, αναψοκοκκινισμένος, όπως τον περιγράφουν οι δημοτικοί του σύμβουλοι, οι οποίοι δηλώνουν ότι ήρθαν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ξέφυγε από κάθε όριο, ουρλιάζοντας και βρίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Κουμιώτη.

Αιχμή του δόρατος; Η πρωινή συνέντευξη του δημοτικού συμβούλου και μάλιστα πρώτου σε ψήφους Νίκου Χαυτούρα, στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” και στην εκπομπή “Όλα στη φόρα” του Γιώργου Κουμιώτη, κατά την οποία κατέθεσε τις απόψεις του, ασκώντας κριτική στον επικεφαλής της ομάδας, τόσο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση των πεζοδρομίων, διαφωνώντας μαζί του ιδεολογικά για την καταγγελία του στην ΕΛ.ΑΣ., όσο και για την αντιμετώπιση της παράταξης Σκοτινιώτη, ενώ δεν δίστασε να θέσει και θέμα συλλογικότητας και δημοκρατικότητας ως προς την λειτουργία της ομάδας.

Αυτά φαίνεται και πολλά άλλα, που συμβαίνουν στο παρασκήνιο ακόμα και πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και έχουν να κάνουν με προσωπικές πολιτικές στρατηγικές, απογύμνωσαν πολιτικά τον κ. Πατσιαντά, ο οποίος αποδεικνύοντας και εμπράκτως πλέον το πραγματικό πολιτικό του πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας την κριτική του κ. Χαυτούρα, απαίτησε από τους δημοτικούς συμβούλους την άμεση διαγραφή του δημοτικού συμβούλου.

Δυστυχώς για τον ίδιο, ο μόνος που φάνηκε να συμφωνεί και σε σημεία μάλιστα να επαυξάνει ακόμα και με χαρακτηρισμούς, με την αυτοκρατορική -ρωμαϊκού τύπου- συμπεριφορά του και την διαγραφή του συναδέλφου τους και αυτό κατά γενική ομολογία των παριστάμενων, ήταν μονάχα ο δημοτικός σύμβουλος και ιδιαιτέρως στενός του συνεργάτης τους τελευταίους μήνες Αλέξανδρος Δούρας, με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να συνιστούν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Παρόλα αυτά… το πολιτικό ταμπεραμέντο του κ. Πατσιαντά αποδείχθηκε ασυγκράτητο, αφού το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε δηλώσεις εναντίον του κ. Χαυτούρα, με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις εντός της ομάδας, να εξηγούν πως η τακτική του αυτή θα γυρίσει μπούμπερανγκ, καθώς συνδυαζόμενη με τους μέχρι τώρα λανθασμένους του πολιτικούς χειρισμούς, ανοίγει το θέμα αντικατάστασής του στην θέση του επικεφαλής της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα:

Ευθεία αμφισβήτηση Πατσιαντά από τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό του σύμβουλο (Ηχητικό)
Η νομιμότητα από την Αριστερά δεν προασπίζεται χέρι – χέρι με τις δυνάμεις καταστολής
Αναβιώνει το κοινό μέτωπο Πατσιαντά – Σκοτινιώτη, αυτή τη φορά για τα πεζοδρόμια
Μπέος: Ας έρθουν να πάρουν εμένα τη Δευτέρα αυτόφωρο. Το έργο θα ολοκληρωθεί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει