Ο Μεϊκόπουλος για την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος προς τον Υπουργό Παδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού προωθώντας την καταγγελία μαθητών της ΕΠΑΣ Νέας Ιωνίας για την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας, την οποία προσυπέγραψε και η ΕΛΜΕ Μαγνησίας:

Για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αρβανιτόπουλο

ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία των μαθητών της ΕΠΑ.Σ. Νέας Ιωνίας και της ΕΛΜΕ Μαγνησίας για την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας

Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος καταθέτει ως αναφορά κείμενο καταγγελίας των μαθητών της ΕΠΑ.Σ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, το οποίο προσυπογράφει και προωθεί η ΕΛΜΕ Μαγνησίας, προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και κάθε υπεύθυνο για την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας.

Οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ καταγγέλλουν για αδιαφορία το Υπουργείο Παιδείας το οποίο δεν έχει μεριμνήσει για την κάλυψη των κενών θέσεων σε βασικά μαθήματα τριών ειδικοτήτων.

Τέλος, διερωτούνται αν θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές των συγκεκριμένων ειδικοτήτων να συμμετέχουν στις τελικές εξετάσεις για να προαχθούν στην επόμενη τάξη αλλά και σε περίπτωση που γίνει αυτό τι ποιότητας θα είανι η παρεχόμενη εκπαίδευση

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας με το ψήφισμα των μαθητών της ΕΠΑ.Σ. Νέας Ιωνίας .

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά

Αθήνα, 17 /1/2013

Ο καταθέτων Βουλευτής

Αλέξανδρος Μιχ. Μεϊκόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει