Ο πιο μάγκας οδηγός ταξί στον κόσμο – Έκανε ένοπλους ληστές να κλαίνε σαν μικρά παιδιά

[ad_1]

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τον λάθος οδηγό ταξί διάλεξαν να ληστέψουν δύο νεαροί στη Νότιο Αφρική. Τα πλάνα που έγιναν viral, τράβηξε η εσωτερική dashcam του αυτοκινήτου που μαγνητοσκόπησε όλες τις κινήσεις των δραστών και του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο δήθεν πελάτες μπήκαν στα πίσω καθίσματα του ταξί και σε λίγα δευτερόλεπτα προσπάθησαν να ληστέψουν τον οδηγό υπό την απειλή όπλου. Εκείνος φαίνεται πως παρά το αρχικό σοκ, ζύγισε τα πράγματα και κατάλαβε πως έχει το πάνω χέρι όσο βρίσκεται το ταξί εν κινήσει. Άρχισε να πατάει τέρμα το γκάζι και να στρίβει απότομα το τιμόνι, κάνοντας την ζωή των ληστών κόλαση στα πίσω καθίσματα, ειδικά στα απότομα φρεναρίσματα. Μάλιστα με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο προσπαθούσε να τους κρατά σε απόσταση και να αμύνεται στις γροθιές που του έριχνα, πάντα υπό την απειλή όπλου. Μάλιστα οι κραυγές τους δείχνουν πως αν μη τι άλλο, δεν πίστευαν πως θα υπάρξει κανείς που να μην φοβηθεί κοιτώντας την κάννη του όπλου.

Το συμβάν θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη για όλους, αλλά ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από το όχημα αφού επιβράδυνε αρκετά ώστε να αφήσει τους ληστές να φύγουν από το όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει