Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» υλοποιεί ένα πρόγραμμα υποστήριξης των αδύναμων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» κάθε χρόνο, με διακριτικότητα και ευαισθησία, υλοποιεί ένα πρόγραμμα υποστήριξης αδύναμων μελών της τοπικής κοινωνίας. Τη φετινή χρονιά οι ανάγκες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Με σκοπό την όσο δυνατόν αποτελεσματική υποστήριξη κρίθηκε απαραίτητη η έρευνα, η συνεργασία και η αναζήτηση βοήθειας από φορείς και ιδρύματα εκτός του νησιού.

Έτσι με πρωτοβουλία και ενέργειες του Συλλόγου και στη συνέχεια με συνεργασία και ενημέρωση του Δημάρχου, εγγράφως στις 23 Νοεμβρίου, έγινε η επαφή και η απαραίτητη αλληλογραφία προκειμένου να ενταχθεί ο Δήμος Σκιάθου στο πρόγραμμα ενίσχυσης απόρων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Μόλις ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εκ μέρους του Δήμου, οι οποίες αφορούν στη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα ξεκινήσει η μηνιαία ενίσχυση που θα λαμβάνουν οι οικογένειες, με αποστολή μελετημένου δέματος το οποίο θα καλύπτει σημαντικές ανάγκες.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «συγχαίρουμε θερμά την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία, με Πανελλαδικό Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς, ενέργεια εξαιρετικά χρήσιμη και παραδειγματική, δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει