Πέπλο μυστηρίου πίσω από τους πυροβολισμούς κατά του 37χρονου Βολιώτη αθλητή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17.40

Χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και μεταφέρθηκε, σε σταθερή κατάσταση, στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο 37χρονος Βολιώτης αθλητής του body building Μανώλης Καραμανλάκης, ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι δέχτηκε τους πυροβολισμούς δύο αντρών στο κατάστημά του, επί της οδού Αναλήψεως στο Βόλο.

Αν κατάστασή του, αν και σοβαρή, είναι σταθερή, με τους γιατρούς να εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Νωρίτερα και μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξεπέλυσαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, οι δύο δράστες, που πυροβόλισαν εξ’ επαφής τον 37χρονο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Βόλου.

Πέπλο μυστηρίου πίσω από τους πυροβολισμούς

Αδιευκρίνιστοι ωστόσο παραμένουν, μέχρι και αυτή την ώρα, οι λόγοι που οδήγησαν τους δύο δράστες, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και αδέρφια, στην απόπεια ανθρωποκτονίας εναντίον του αθλητή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο δράστες έφτασαν έξω από το κατάστημα ειδών γυμναστικής του 37χρονου με αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsar, χρώματος ασημί και αφού κατέβηκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο μαγαζί και τον αναζήτησαν. Ο 37χρονος εκείνη την ώρα επέστρεφε από διπλανό κατάστημα και αφού συναντήθηκαν, δέχτηκε τους πυροβολισμούς εξ’ επαφής.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, μία περίπου ώρα πριν, είχε προηγηθεί η επίσκεψη του ενός εκ των δύο δραστών στο κατάστημα και ο έντονος διαπληκτισμός του με τον 37χρονο, ο οποίος μάλιστα χειροδίκησε εναντίον του δράστη.

Σοβαρότατα όμως εξετάζεται από τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και μία άλλη πληροφορία, αυτή που θέλει τους δύο άντρες να διαπληκτίζονται νωρίτερα εντός του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στην συμβολή των οδών Αναλήψεως και Ιωλκού, με σημείο τριβής ποιός από τους δύο προηγούνταν στην ουρά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει