ΠΑΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών της Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση- κάλεσμα της γραμματείας του ΠΑΜΕ Μαγνησίας:

Η γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να εκφράσουν με ψηφίσματα και με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στον κινητοποιήσεις των αγροτών της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας. Ταυτόχρονα να καταδικάσουν το σχέδιο καταστολής της κυβέρνησης, να σταθούν αποφασιστικά στο πλευρό των αγροτών.

Η πάλη των φτωχών αγροτών ενάντια στο ξεκλήρισμά τους, να μπορούν να παράγουν φτηνά και ποιοτικά προϊόντα είναι και υπόθεση της εργατικής τάξης, για να μπορεί να χαίρεται η κάθε λαϊκή οικογένεια το ψωμί, το γάλα, το κρέας και τα ρούχα. Να μην περάσει το σχέδιο των επιτελείων της κυβέρνησης να αμαυρώσουν την πάλη των φτωχών αγροτών, να μην καταφέρουν να στρέψουν κανένα εργαζόμενο απέναντι στο δίκαιο αγώνα τους. Ο αντίπαλος είναι κοινός, όπως κοινή είναι και η πάλη ενάντια στη φοροεπιδρομή, το μεροκάματο, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις συντάξεις, την υγεία.

Το επόμενο διάστημα, καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Να βρεθούν μαζί με τους αγωνιζόμενους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας, στην κοινή πάλη απέναντι στα μέτρα των μονοπωλίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει