Πεζός ντρίμπλαρε μπετονιέρα και έσωσε τη ζωή του την τελευταία στιγμή

[ad_1]

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το viral βίντεο που θα δείτε, μοιράστηκε στην πλατφόρμα Reddit αναγνώστης, με τα πλάνα να έχουν τραβηχτεί από τη κάμερα ενός Tesla.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας οδηγός pick-up, βρισκόταν στη γέφυρα Port Mann στο Βανκούβερ του Καναδά, όταν αναγκάστηκε να σταματήσει το όχημα του λόγω βλάβης, στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, η βλάβη δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή καθώς το όχημα ακινητοποιήθηκε στη μέση της γέφυρας μήκους 2χλμ. με την ομίχλη πραγματικά να περιορίζει την ορατότητα σε ελάχιστα μέτρα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία μπετονιέρα που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, λόγω ομίχλης αντιλαμβάνεται το σταματημένο pick-up, λίγα μέτρα πριν το πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (άμα δείτε τα φώτα φρένων του, ανάβουν στο τέλος μόνο). Έτσι ο οδηγός του pick-up, όντας πεζός και έξω από το όχημα του, για να αποφύγει την μπετονιέρα, κάνει έναν εντυπωσιακό ελιγμό και αποφεύγει το βαρύτατο όχημα για μερικά εκατοστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ θαύματος, ο άνδρας διέφυγε σώος και αβλαβής. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του οδηγού του τσιμεντοφόρου, αλλά οι ζημιές φαίνεται ότι τελικά ελαχιστοποιήθηκαν υπό αυτές τις συνθήκες, χάρη στην απίστευτη τύχη και τα γρήγορα αντανακλαστικά των δύο ανθρώπων.

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει