Ποιοί και γιατί τρέμουν τον φυλακισμένο πλέον Θ. Παπαγιάννη;

Κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα

Μπορεί η καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Λάρισας, η οποία επέβαλε επταετή φυλάκιση και οδήγησε στις φυλακές της γείτονος τον άλλοτε πανίσχυρο Θανάση Παπαγιάννη, για υπόθεση υπεξαίρεσης κατά την εμπλοκή του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (Ε.Π.Σ.Θ.), να ξάφνιασε πολλούς το μεσημέρι της Πέμπτης, όχι όμως και τον ίδιο.

Ο Θανάσης Παπαγιάννης βλέπετε, τον οποίο ορισμένοι έμαθαν από την θητεία του είτε στην προεδρία της Ε.Π.Σ.Θ. είτε στην αντιπροεδρία της ΕΠΟ, δεν είναι χθεσινός, ούτε φυσικά και εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οπότε και άρχισε να ασχολείται ως παράγοντας με το ποδόσφαιρο.

Ο Θανάσης Παπαγιάννης πέραν και πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουν την πολιτική τους υπόσταση όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι υποστηριζόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Βουλευτές, Νομάρχες και Δήμαρχοι στο Νομό Μαγνησίας και όχι μόνο, από την ίδρυση του κόμματος έως και τις πιο πρόσφατες εκλογές.

Ο Θανάσης Παπαγιάννης, ένας από τους ελάχιστους στενούς συνεργάτες του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν εξ’ αυτών που συναποφάσιζαν επί σειρά ετών στο ΠΑΣΟΚ και όπως είναι λογικό γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, όσο κανένας άλλος στην Μαγνησία.

Είναι εκείνος που γνωρίζει από τα μέσα την πολιτική σταδιοδρομία καθενός ξεχωριστά, όπως επίσης και τις διαδρομές του κομματικού χρήματος, είτε αυτό ήταν εισερχόμενο είτε εξερχόμενο από το λεγόμενο ταμείο.

Ο Θανάσης Παπαγιάννης είναι αυτός ο άνθρωπος που, εάν και εφόσον το αποφασίσει, μπορεί να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια ακόμα και τους επαγγελματικούς συσχετισμούς αρκετών με το ΠΑΣΟΚ μέσα στα έτη.

Και επειδή ακριβώς ο Θανάσης Παπαγιάννης θεωρούσε την φυλάκιση πιθανό ενδεχόμενο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, τις τελευταίες των ημερών είχε αρκετές συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και με ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που κάποιοι θεωρούν, αν και φυλακισμένο, σήμερα, περισσότερο επικίνδυνο από ποτέ τον Θανάση Παπαγιάννη. Είναι όλοι όσοι τρέμουν και αυτό γιατί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ο ίδιος, αν και πάντοτε είχε την δυνατότητα και όμως… δεν έβαλε ούτε μισή δραχμή στην προσωπική του τσέπη, την ίδια ώρα που…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα:

Στις φυλακές Λάρισας ο Θανάσης Παπαγιάννης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει