Πορεία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ Μαγνησίας με κατεύθυνση την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Video- Photos)

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε η επικεφάλης της παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ στο e-Volos.gr… Κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών στον Βόλο, σε αντίθεση με τη Ν. Ιωνία. ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Μαγνησίας.

Ειδικότερα, σήμερα, Δευτέρα, πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας που κύρηξε η ΠΟΕ ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από το πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας Βόλου, με σκοπό να κατευθυνθούν προς την Αποκεντρωμνένη Διοίκηση Θεσσαλίας για διαμαρτυρία, ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις συναδέλφων τους.

Τελικά η πορεία προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συγκεντρωθούν εκ νέου, αυτή τη φορά έξω από το Δημαρχείο του Βόλου , από όπου στις 11:00, θα ξεκινήσουν πορεία με κατεύθυνση την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.

Το μέλος του ΔΑΣ ΟΤΑ Εύη Καρυδάκη, μίλησε στην κάμερα του e-Volos.gr, κάνοντας λόγο για ένα τιτάνιο αγώνα των εργαζομένων που διαρκεί 1,5 μήνα, κόντρα στις υπονομεύσεις, στις μεθοδεύσεις και τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που στήνει η Δημοτική Αρχή.

Ο αγώνας είναι κοινός σημείωσε η Ε. Καρυδάκη, κοινός για δημοσίους υπαλλήλους, ιδιωτικούς, ανέργους και συνταξιούχους με βασικό σύνθημα του αγώνα: “Κανείς απολυμένος, κανείς άνεργος, ένας για όλους και όλοι για έναν”, ενώ αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους της καθαριότητας στη Νέα Ιωνία Βόλου, τονίζοντας πως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Μάλιστα οι εργαζόεμνοι στους ΟΤΑ Μαγνησίας θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με αφορμή την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Να σημειωθεί πως η αποκομιδή των σκουπιδιών πραγματοποιήθηκε κανονικά σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στον Βόλο, σε αντίθεση με τη Νέα Ιωνία.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε η επικεφάλης της παράταξης ΔΑΣ ΟΤΑ στο e-Volos.gr

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες, έξω από το πρώην Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Δημοτικής Ενότητας, λόγω της μη αποκομιδής των σκουπιδιών:

εργαζομενοι.jpg

σκουπιδια.jpg


Μπορεί επίσης να σας αρέσει