Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στην ΠΥ Βόλου

Την Παρασκευή 18-01-2013 στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Βόλου πραγματοποιήθηκε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Π.Υ Μαγνησίας, από τον Διοικητή Πύραρχο Νικόλαο Δ. Μιχαλάκη.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Ακριβόπουλος, ενώ πέρα από το προσωπικό της Υπηρεσίας, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Δ. Βόλου Αντιδήμαρχος κ. Νατάσα Οικονόμου, ο επίτιμος Αρχηγός Π.Σ. κ. Σμέτης Χρήστος, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γάτος Παναγιώτης, καθώς και οι πρώην Διοικητές κ. Μανιώτης Θεόδωρος και Γουσουτίδη Χρήστος. Παρόντας ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, κ. Βασίλης Ηλιόπουλος.

Ο Διοικητής κ. Μιχαλάκης στον χαιρετισμό που απήυθυνε προς τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που κατέβαλαν τον χρόνο που προηγήθηκε, κάνοντας την «υπερβολή» βοηθώντας πάντα τον πολίτη κι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να είχαμε ψύχος στην τσέπη, αλλά έχουμε ζεστή καρδιά. Σας συγχαίρω για ότι κάνατε και σας προτρέπω να είστε το ίδιο κοντά στον πολίτη και την χρονιά που ξεκίνησε».

Τέλος, αφού ευχήθηκε καλή υγεία σε όλους τους παρευρισκομένους ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε ο Πυραγός Λιακόπουλος Ευάγγελος που κέρδισε το φλουρί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει