Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για την υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Τρίτη 17-5-2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Δήμου Βόλου Τεχνικό Σεμινάριο για την υγεία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας του Δήμου. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον Τεχνικό Ασφαλείας του Δήμου κ. Τσιώνα Ιωάννη σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα υγείας και ασφάλειας κ. Καντόλα Βιολέττα, με σκοπό την περαιτέρω διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε αναφορά στους κινδύνους, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου κατά την εκτέλεση της εργασίας τους και στις επιπτώσεις, που μπορεί να υπάρξουν, για την υγεία και την ασφάλεια τους. Επίσης αναλύθηκαν τα κριτήρια επιλογής των κατάλληλων μέσων ατομικής προστασίας και οι τρόποι για τη σωστή εφαρμογή τους. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι του Δήμου ενημερώθηκαν για θέματα, όπως λ.χ προστασία αναπνοής, ακοής, όρασης, κεφαλής και προσώπου, σώματος, κ.α, προστασία ηλεκτροσυγκολλητών και λοιπών εργαζομένων.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα υγείας και ασφάλειας και ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου ευχαριστούν τους εισηγητές του τμήματος εκπαίδευσης της εταιρίας 3Μ για τη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή του σεμιναρίου και τη συμβολή τους στην επιτυχία του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει