Πρόστιμα για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε Σέρρες, Φλώρινα και Κρήτη

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023, 23:31

Πρόστιμα για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε Σέρρες, Φλώρινα και Κρήτη

Πρόστιμα επιβλήθηκαν για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε Σέρρες, Φλώρινα και Κρήτη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σερρών.

Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκαν άλλα τρία πρόστιμα σε Φλώρινα και Κρήτη. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε σε άνδρα, διοικητικό πρόστιμο για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στην Τ.Κ. Αρμενοχωρίου του δήμου Φλώρινας.

Επιπρόσθετα, για πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο, στην Τ.Κ. Μέση του δήμου Ρεθύμνης Κρήτης, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.

Τέλος, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε γεωργική έκταση στην περιοχή Λατζιμάς, του δήμου Ρεθύμνης Κρήτης, επιβλήθηκε σε άνδρα, διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023, 23:37

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει