Σε επιφυλακή η Π.Ε. Μαγνησίας για την κακοκαιρία

Με εντολή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού ετέθη σε επιφυλακή από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα το τμήμα Εκτάκτων Αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας από σήμερα Παρασκευή και καθ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εν όψει της επιδείνωσης του καιρού.

Σε σύσκεψη, που είχε ο κος Κοπάνας με το Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κο Αλέκο Αλεξάνδρου αποφασίσθηκε να σταλούν μηχανήματα σε καίρια σημεία, τα οποία θα επεμβαίνουν έγκαιρα προκειμένου να αποκαταστήσουν τυχόν φθορές και βλάβες.

Συγκεκριμένα, μηχανήματα (γκρέιντερ και φορτωτές) βρίσκονται στα Χάνια, στο Ξουρίχτι, στην Αγριά- Παιδόπολη, στον Κραυσίδωνα, ενώ υπάρχει ετοιμότητα δράσης οπουδήποτε παραστεί ανάγκη.

Στο μέτωπο του καθαρισμού των χειμάρρων και αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Βρύχωνα, η προσπάθεια συνεχίζεται στην Κάτω Γατζέα, έχοντας ήδη καθαριστεί η κοίτη του χειμάρρου από τη γέφυρα μέχρι την εκβολή του στη θάλασσα.

Ο κος Κοπάνας ανέφερε ότι «κάνουμε το καλύτερο δυνατό, εξαντλώντας τις δυνατότητες μας και ξεπερνώντας τα προβλήματα, που προκύπτουν από την έλλειψη επαρκούς προσωπικού. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και το στελεχιακό δυναμικό, που με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία ανταποκρίνονται στο καθήκον τους. Σε ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία βρίσκομαι με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κο Λεωνίδα Ρίνη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει