Σκακιστικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Ν. Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ξεκινούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή τα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Νομού Μαγνησίας για το 2013, στα Εκπαιδευτήρια Προμηθέας (Ελ. Βενιζέλου – Δ. Χατζή, Ν. Ιωνία Βόλου).

Οι αγώνες διοργανώνονται από τη Σκακιστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου (ΑΟΔΒ-ΕΑΚ) και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών του Νομού Μαγνησίας.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το ατομικό πρωτάθλημα για τους μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων και το ομαδικό για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το ατομικό πρωτάθλημα για τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων και το ομαδικό για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Στους τρεις πρώτους μαθητές – μαθήτριες κάθε κατηγορίας του ατομικού πρωταθλήματος θα απονεμηθούν μετάλλια. Για το ομαδικό, στην πρώτη ομάδα κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και στις τρεις πρώτες ομάδες μετάλλια.

Οι ομάδες θα είναι τετραμελής, με τη συμμετοχή ενός τουλάχιστον κοριτσιού (4η σκακιέρα), συν δύο αναπληρωματικοί. Οι ομάδες με την έναρξη των αγώνων θα δηλώσουν τη βασική σύνθεσή τους, η οποία θα ισχύει για όλο το πρωτάθλημα.
Κάθε ομάδα υποχρεούται να προσκομίσει, πριν την έναρξη των αγώνων, στον επικεφαλής διαιτητή, βεβαίωση του σχολείου ότι όλα τα μέλη της είναι μαθητές του.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: 1kpap@otenet.gr ή στο Τηλ.& Fax: 2421039596 έως την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 (Υπόψην κα Μουζαλά Δέσποινα), αλλά και στο e-mail του συλλόγου s.e.volou@gmail.com.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει