ΣΚΙΑΘΟΣ: Πετσές Φoutà, φυσικά σαπούνια Αιγίνης, Sea creatures και άλλες προτάσεις του e-Volos.gr

Επισκεφθείτε το Αρχιπέλαγος…

Ανακαλύψετε τα φυσικά σαπούνια μας και τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν: σαπουνοθήκες σε διάφορα σχέδια, πετσέτες από 100% βαμβάκι, γάντια μπάνιου από φυσικές ίνες…

Τα σαπούνια μας παράγονται στην Αίγινα με την παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο, από αγνά φυτικά έλαια.

Υπάρχουν διαθέσιμα σε δώδεκα διαφορετικές συνταγές: το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι η βάση κάθε συνταγής, στο οποίο προσθέτουμε λάδι καρύδας, φοινικέλαιο, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αβοκάντο, jojoba, βούτυρο καριτέ, καστορέλαιο.

(τιμή από 6 ευρώ)

Υπέροχες πετσέτες Φoutà. Φτιαγμένες από 100% ελληνικό βαμβάκι. Το αγαπημένο σας αξεσουάρ για την παραλία, την πισίνα, το ταξίδι.

(τιμή από 18 ευρώ)


“Sea creatures”, πρόκειται για μια σειρά ξύλινων δαχτυλιδιών, φτιαγμένα από κόντρα πλακέ θαλάσσης.

(τιμή από 8 ευρώ)

Ασημένια χειροποίητα σκουλαρίκια, ζωγραφισμένα με σμάλτα.

(τιμή από 30 ευρώ)

Καλωσήρθατε στο κόσμο της Bleecker & Love’s, εκεί όπου η Νέα Υόρκη συναντά το ελληνικό chic και άπειρους άλλους πιθανούς προορισμούς που η αγάπη μπορεί να σε πάει.

Εμπνευσμένο από το διάσημο West Village street, ένα σύμβολο της bohemian ιστορικής ελίτ και της κοσμοπολίτικης κουλτούρας, η Bleecker & Love δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν το ταλέντο για καλοκαιρινές περιπέτειες.

Μέσα στη Bleecker bag μπορείτε να τοποθετήσετε τιμαλφή, βρεγμένα μαγιό, λερωμένα ρούχα, make up,αξεσουάρ μαλλιώνκαι κοσμήματα, να τη χρησιμοποιήσετε ως τσάντα ταξιδίου, τσάντα θαλάσσης, βραδινό τσαντάκι τέλειο για τη ζωή στο νησί και σε όλα τα στυλ διακοπών.

Δεν υπάρχει καμία χρήση για καλοκαιρινή τσάντα που η Bleecker bag δεν μπορεί να προσφέρει.

Από την παρουσίασή της στην αγορά το 2013, η Bleecker Bag προσφέρεται σε περισσότερα από 3 χιλιάδες διαφορετικά patterns και έχει γίνει το πιο περιζήτητο αντικείμενο του καλοκαιριού.

Βγαίνει σε τρία μεγέθη: 25X18 cm & 35X25 cm & 35X35 cm

(τιμή από 25 ευρώ)

* Το Αρχιπέλαγος βρίσκεται στην Σκιάθο, επί της οδού Μητροπολίτου Αλανίου στον αριθμό 6, ακριβώς μπροστά από το λιμάνι…

0958884001470165669.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει