ΣΚΙΑΘΟΣ: Όλα τα είχε η Μαριορή, ο βιασμός 19χρονης Νορβηγίδας της έλειπε

Ήταν μεθυσμένη, χώρισε με την παρέα της, έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε στην ερημιά – Εν αναμονή της ιατροδικαστικής άποψης οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Με την λαϊκή θυμοσοφία “Όλα τα είχε η Μαριορή…” αντιδρούν εν μέσω του 20ημέρου που αναμένουν να δουλέψουν οι πολύπαθοι κάτοικοι και επαγγελματίες της Σκιάθου στο άκουσμα της πρωτοφανούς -για τον πλέον εμπορικό τουριστικό προορισμό του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου- καταγγελίας μίας 19χρονης Νορβηγής, η οποία, όπως υποστήριξε ενώπιον του Αξιωματικών του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού, έπεσε θύμα σεξουαλικού βιασμού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από αρκετό αλκοόλ και ξέφρενη διασκέδαση στα σοκάκια του νησιού του Παπαδιαμάντη με την παρέα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, η οποία λόγω της μέθης θυμάται ελάχιστα πράγματα για το περιστατικό, όλα συνέβησαν ξαφνικά σε ερημική τοποθεσία, κοντά στο αεροδρόμιο, στην οποία βρέθηκε αποπροσανατολισμένη και μόνη, αφού νωρίτερα είχε χωρίσει από τις φίλες με τις οποίες παρέα πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί.

Όλα τα παραπάνω και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, φέρεται να εκμεταλλεύτηκε άγνωστος δράστης, τα χαρακτηριστικά του οποίου επίσης δεν θυμάται η 19χρονη, ο οποίος την εξανάγκασε σε συνουσία, παρά τη θέλησή της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Άγνωστο παραμένει επίσης εάν ο φερόμενος βιαστής παρακολουθούσε την 19χρονη ή βρέθηκε τυχαία στο σημείο και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση.

Η νεαρή, αβοήθητη και ολομόναχη, κυρίως όμως σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα η εξονυχιστική διερεύνηση της υπόθεσης, την οποία, από την στιγμή που την πληροφορήθηκαν, παρακολουθούν στενά και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο, ώστε να εξεταστεί από ιατρούς του “Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου”, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, με τα αποτελέσματα να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι πέραν όλων των άλλων δίνουν ιδιαίτερη βάση στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ότι συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει